Δερμάτινα τζάκετς, jeans, μπλούζες, σορτς και εντυπωσιακά αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το ντύσιμό σου. Κι όλα αυτά τα αγοράζεις με το… κιλό!

Διαλέγεις τα επώνυμα ρούχα που σου αρέσουν και σου ταιριάζουν και τα ζυγίζεις για να δεις πόσο κάνουν.

“Αν επισκεφθεί κάποιος το μαγαζί μας μπορεί να βρει ρούχα για όλα τα γούστα και στυλ, από πιο casual ντύσιμο μεχρι πιο επίσημο. Έχουμε ρούχα για όλες τις ηλικίες, όλα τα μεγέθη και για όλα τα φύλα! Έχουμε και επώνυμα ρούχα,και κλασικά και πιο μοντέρνα, αλλά γενικά είναι όλα πολύ καλής ποιότητας και αυτό είναι που θέλαμε εξ’ αρχής και οι δύο. Τα ρούχα τα προμηθευόμαστε από μια εταιρεία στην Αγγλία. Οι ιδιοκτήτριες της εταιρείας συγκεντρώνουν τα ρούχα από Γαλλία, Ιταλία, Αγγλία κι άλλες χώρες της Ευρώπης και μας τα στέλνουν πολύ προσεγμένα και όλα σε πολύ καλή κατάσταση”, λένε στο iPop οι ιδιοκτήτριες του ClothesPerKilo, Βαλεντίνη Τσιουτά και Ευαγγελία Δεληγιαννίδου.

Η πρωτότυπη ιδέα του ζυγίσματος και οι ελκυστικές τιμές, όπως φαίνεται, αρέσει πολύ στους Θεσσαλονικείς.

“Τα ρούχα έχουν πολύ προσιτές τιμές και κάποιος μπορεί να ντυθεί πολύ οικονομικά από την κορυφή ως τα νύχια! Μπορεί κάποιος να βρει ένα t-shirt ή ένα φόρεμα με 1,50€ ή ένα μπουφάν επώνυμο με 14€. Το πιο σίγουρο είναι ότι θα κοιτάξουν τα επώνυμα τζην παντελόνια μας που οι τιμές τους κυμαίνονται από 20€ εως 25€. Έχουμε και πιο ακριβά ρούχα φυσικά, αλλά και πάλι οι τιμές μας είναι προσεγμένες και μας ενδιαφέρει ο κόσμος που θα μπει στο μαγαζί να πάρει αυτό που θέλει χωρίς να το σκεφτεί. Δεν ακολουθούμε την πολιτική των καταστημάτων προ κρίσης και νομίζω πως ο κόσμος το αποζητά το φθηνό ρούχο σ’ αυτήν την περίοδο που διανύουμε. Μας ενδιαφέρει πολύ να έχουν όλοι πρόσβαση στο μαγαζί μας ανεξαιρέτως.

ClothesPerKilo
Το σύστημα ζυγίσματος είναι το εξής, έχουμε 5 κατηγορίες από 45€/kgr τα πολύ ελαφριά ρούχα έως 25€/kgr τα πιο βαριά και ανάλογα με το πόσο ζυγίζει το κάθε ρούχο βγαίνει και η ανάλογη τιμή. Υπάρχει και αναλυτικός πίνακας που εξηγεί το σύστημα, αλλά όλα τα δείχνει η ζυγαριά την ώρα του ζυγίσματος”, εξηγούν οι νεαρές ιδιοκτήτριες.

Κι αν ανήκεις σε αυτούς που θέλουν και μια δεύτερη γνώμη για ένα ρούχο ή βοήθεια για τους σωστούς συνδυασμούς, η Βαλεντίνη και η Ευαγγελία είναι πρόθυμες να σε βοηθήσουν. Και μην ανησυχείς! Δε θα σου πουν ότι όλα σου πάνε, όπως κάνουν πολλές πωλήτριες.

“Οι πελάτες ζητούν την άποψή μας όταν δοκιμάζουν κάποιο ρούχο, αλλά πάντα τους λέμε την αλήθεια. Όταν κάτι δεν τους πάει, δεν προσπαθούμε να τους το πουλήσουμε με το ζόρι! Τους δίνουμε κάποιες συμβουλές για το πώς μπορούν να φορέσουν κάποιο ρούχο, αλλά αυτό που λέμε πάντα και οι δύο είναι να κάνουν το ρούχο δικό τους, να το νιώθουν στα μέτρα τους! Για μας αυτό ειναι το στυλ. Να φοράμε ό,τι μας κάνει να νιώθουμε άνετα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Και αυτό πιστεύουμε είναι και το λάθος κάποιων κοριτσιών-γυναικών, η υπερπροσπάθεια να δείξουν κάτι άλλο από αυτό που είναι. Η ανάγκη να κοπιάρουν κάτι που είναι στη ”μόδα” ακόμα και αν αυτό δεν τους πάει. Η συμβουλή μας για ένα πιο safe αποτέλεσμα είναι να είναι απλές και αυθεντικές” τονίζουν οι ιδιοκτήτριες του CPK.

ClothesPerKilo

Ο χώρος, που βρίσκεται στη Ζεύξιδος 5, όπως θα διαπιστώσεις, είναι ζεστός και φιλικός. Θα νιώσεις άνετα διαλέγοντας και δοκιμάζοντας ρούχα. Τον έφτιαξαν μόνες τους η Ευαγγελία και η Βαλεντίνη με το δικό τους γούστο. Τελικά, η αγάπη τους για τη μόδα και το ντύσιμο υπερίσχυσε. Παρόλο που η Ευαγγελία τελείωσε τις σπουδές της ως ειδικός εφαρμογών αισθητικής και η Βαλεντίνη θα είναι σύντομα πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος του Α.Π.Θ., και οι δύο προτίμησαν να ασχοληθούν με αυτό που τις εκφράζει περισσότερο. Όπως λένε και οι ίδιες, στο τέλος αυτό μετράει. Να δημιουργείς κάτι που πηγάζει από μέσα σου.