Πόσα ξέρεις για το σεξ; Νομίζεις πολλά; Όσα και αν ξέρεις μέχρι στιγμής με θέμα το σεξ, μπορεί να είναι από σχεδόν καθόλου έως, λίγα. Σίγουρα, όσο τα χρόνια περνούν έχεις σαφώς να μάθεις αλλά και να κάνεις πάρα πολλά ακόμα.

Βέβαια, εμείς επειδή είχαμε αρκετές απορίες και επειδή μας αρέσει να ψάχνουμε κάναμε μια μίνι έρευνα με θέμα το σεξ και βρήκαμε μερικά στατιστικά που μας φάνηκαν περίεργα γι΄αυτό θελήσαμε να τα μοιραστούμε μαζί σου.

Ποια είναι τα στατιστικά με θέμα το σεξ για τα οποία σου μιλάμε;

 1. Αν είσαι άντρας και κάτω των 40 ετών δέκα δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να αποκτήσεις στύση.
 2. Στις γυναίκες την ώρα της σεξουαλικής κορύφωσης σύμφωνα έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Μιζούρι, μεγαλώνουν οι αδένες που βρίσκονται στο κορμί της.
 3. Η σεξουαλική κορύφωση της ερωτικής ζωής του άντρα σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από Πανεπιστήμιο της Αμερικής, έρχεται στην ηλικία των 20 με 21 ετών.
 4. Είτε είσαι άντρας, είτε είσαι γυναίκα την ώρα του οργασμού οι επιστήμονες τονίζουν ότι οι χτύποι της καρδιάς φτάνουν τους 140 με 146.
 5. Πόσο σεξ κάνει μια γυναίκα κατά την διάρκειας της ζωής της; Μια ακόμα έρευνα από το μακρινό Μιζούρι λέει ότι αριθμός των επαφών κυμαίνεται στους 3.000 με 3.200.
  orgasm-ipop.gr
 6. Περίπου το 80% μπορεί να εκσπερματώσει μετά από 2 λεπτά διείσδυσης.
 7. Το 50% των γυναικών κάνει σεξ στο τρίτο ραντεβού, ενώ το 21% δηλώνει πως δεν έχει πρόβλημα να το κάνει από το πρώτο.
  kiss-ipop.gr_1