Αποφυλακίστηκε η Βίκυ Σταμάτη  από τις φυλακές Κορυδαλλού στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης, η οποία αποφυλακίστηκε μετά από 3,5 χρόνια.
Στη δήλωσή της, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου ευχαρίστησε τη δικαιοσύνη και τους δικηγόρους της που της έδωσαν τη δυνατότητα να βρεθεί κοντά στο παιδί της.
«Αισθάνομαι βαθύτατη ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους της δικαιοσύνης που έκοψαν το νήμα και έκαναν τη διαφορά.Κατάφεραν με πολλές θυσίες αυτό το βράδυ να εγκαταλείψω το κoλαστήριο», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.
Η Βίκυ Σταμάτη ανέφερε ότι θα βρίσκεται σε λίγα λεπτά κοντά στο παιδί της, λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι θα ήθελε να του πει «να βγει σε μια κοινωνία λύκων ως λιοντάρι».
“Όσοι δεν μου στάθηκαν και όσοι δεν με στήριξαν, μου έκαναν καλό γιατί τα κατάφερα μόνη μου”, τονίζει στη συνέχεια η κ. Σταμάτη.
Αποχώρησε καλόντας τους δημοσιογράφους να μην ασχοληθούν άλλο μαζί της.

Ο δικηγόρος του Άκη Τσοχατζόπουλου πήρε το αποφυλακιστήριο στα χέρια του, μετά από συνεννόηση με τις υπηρεσίες της Εισαγγελίας Εφετών της Αθήνας, επειδή χρησιμοποίησε την κοινή υπουργική απόφαση που εκδόθηκε στις 21 Ιουλίου, η οποία αναστέλλει μέχρι 31 Οκτωβρίου λόγω των τραπεζικών περιορισμών, την καταβολή εγγύησης που επιβάλλεται σε κρατούμενους για να αποφυλακιστού.