Στα ίχνη του δράστη που δολοφόνησε με μία αδέσποτη σφαίρα τον 11χρονο στο Μενίδι βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ καθώς  το βράδυ βρισκόταν σε εξέλιξη η μεγάλη επιχείρηση με περισσότερους από 250 αστυνομικούς στην περιοχή του Μενιδίου για τον εντοπισμό του δράστη.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα έρευνες ο δράστης πυροβολούσε στον αέρα το βράδυ της Πέμπτης, με αποτέλεσμα μια «αδέσποτη» σφαίρα να σκοτώσει τον 11χρονο Μάριο στο προαύλιο του σχολείου του.

Παράλληλα οι αστυνομικές αρχές είχαν πραγματοποιήσει 22 κατ’ οίκον έρευνες και είχαν προχωρήσει σε 31 προσαγωγές ενώ τρία άτομα συνελήφθησαν για ναρκωτικά.

Οι έρευνες οδήγησαν στην εύρεση 18 καλύκων 9mm (ίδιου διαμετρήματος με τη βολίδα που σκότωσε τον μαθητή), 1 κάλυκα 7.62mm, 7 σφαιρών πυροβόλου όπλου και 7 καλύκων κυνηγετικού όπλου.

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ οι έρευνες θα συνεχιστούν και σήμερα Σάββατο.

Κατά την διάρκεια της μεγάλης επιχείρησης της ΕΛΑΣ, πάνοπλοι άνδρες των ΕΚΑΜ και της ασφάλειας μπήκαν σε σπίτια στην οδό Μόρνου. Παράλληλα σε ένα από αυτά πιστεύεται ότι πραγματοποιήθηκε το γλέντι με τους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις προσαγωγές που έγιναν ξεχωρίζουν αυτή μιας γυναίκας και δύο ανδρών, ηλικίας 25 και 50 ετών, διότι φαίνεται να σχετίζονται με την οικογένεια που έκανε το γλέντι.

Μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε γίνει γνωστό αν κάποιος από τους τρεις προσαχθέντες συμμετείχε στους πυροβολισμούς.

Η αστυνομία εξετάζει το σενάριο αν κάποιο ή κάποια από τα άτομα που πυροβόλησαν  εξαφανίστηκαν μόλις έμαθαν ότι έπεσε νεκρό ένα παιδί από σφαίρα σε διπλανό σχολείο.

O 11χρονος μαθητής που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της γιορτής δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα. Το παιδί λιποθύμησε στις 21.30 κατά τη διάρκεια γιορτής για τη λήξη της σχολικής περιόδου και έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος, ενώπιον γονιών και συμμαθητών του.

Διαβάστε επίσης:

Αχαρνές: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον θάνατο του 11χρονου