Μετά την είδηση του διαζυγίου των Johnny Depp-Amber Heard που έσκασε σαν βόμβα τα διεθνή Μέσα έκαναν φύλο και φτερό τη σχέση του διάσημου ζευγαριού.

Πλέον η διαμάχη τους βρίσκεται στα δικαστήρια με την 30χρονη να έχει ζητήσει περιοριστικά μέτρα και να καταγγέλλει τον ηθοποιό και σύζυγο της πως την χτύπησε.

Όπως αναφέρει η αμερικανική ιστοσελίδα TMZ, η Heard κατέθεσε στο δικαστήριο πως ο Johnny Depp πως την χτύπησε στο πρόσωπο με το κινητό του τηλέφωνο ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να της δώσει χρήματα με στόχο να μην πει σε κανέναν τίποτα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της συντρόφου του Johnny Depp της έσπασε το κινητό στο πρόσωπο όταν την είδε να μιλάει στο τηλέφωνο με μια φίλη της.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«ΗAmber Heard  ισχυρίζεται ότι κατά την διάρκεια του τσακωμού o Depp της πετούσε διάφορα αντικείμενα. Λέει επίσης πως εκείνη την ώρα μιλούσε στο τηλέφωνο με μια φίλη της και μόλις είδε τον σύζυγό της, της είπε να καλέσει τους αστυνομικούς. Η φίλη της κάλεσε την αστυνομία και μέσα σε λίγη ώρα αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού».

Επίσης το δημοσίευμα παρουσιάζει και την παρακάτω φωτογραφία στην οποία διακρίνονται τα σημάδια στο πρόσωπο της 30χρονης:

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πλέον ο διάσημος ηθοποιός δεν μπορεί να πλησιάσει την σύζυγο του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

photo:independent.co.uk