Όταν τον γνώρισες στην αρχή νόμιζες ότι είχες να κάνεις με σεξομανή και είχες τρομάξει. Ήθελε να κάνετε σεξ παντού και συνέχεια! Τελικά, όσο περνούσε ο καιρός κατάλαβες ότι απλά απολαμβάνει το σεξ μαζί σου και δεν ντρέπεται να το φωνάξει σε όλους.

Εμείς, λοιπόν, που διαβάζουμε την γλώσσα του σώματος , αποφασίσαμε να σου φανερώσουμε όλα όσα πρέπει να προσέξεις για να μπορέσεις να είσαι σίγουρη ότι το μωράκι σου δεν έχει πρόβλημα αλλά, απολαμβάνει το σεξ μαζί σου και σου τα παρουσιάζουμε!

Τι θα σου δείξει αν απολαμβάνει το σεξ μαζί σου;

  1. Την ώρα της κορύφωσης, τεντώνει τις πατούσες του: Αυτό είναι από τα σημάδια που δείχνουν ότι εκείνη την στιγμή συμβαίνει στο σώμα του αλλά και στο μυαλό του κάτι μαγικό. Φτάνει στην κορύφωση και δεν ντρέπεται να το δείξει. Κοιτά, λοιπόν, τα πατουσάκια του και αυτά θα σου στείλουν το μήνυμα που πρέπει.
  2. Σε θέλει ξανά: Με το που τελείωσε ο πρώτος γύρος δεν αντέχει! Θέλει να περάσετε αμέσως στον δεύτερο και να ενωθείτε για ακόμα μία φορά. Ακόμα και αν είναι κουρασμένος αυτή η σκέψη είναι καρφωμένη στο μυαλό του.
  3. Σε φλερτάρει και σου πετάει συνεχώς πρόστυχα υπονοούμενα: Σε κάθε ευκαιρία σου ψιθυρίζει πρόστυχα πράγματα με προσοχή να μην σας ακούσουν και σου λέει τα σχέδια του για μετά.
  4. Σε κάθε ευκαιρία σε αγγίζει: Το άγγιγμα για το ζευγάρι είναι πολύ σημαντικό! Δείχνει οικειότητα αλλά και επαφή! Αν ο αγαπημένος σε κάθε ευκαιρία βρίσκει τον τρόπο να σε ακουμπάει αυτό δείχνει ότι ψάχνει με κάθε τρόπο να έρθει ακόμα πιο κοντά σου!
  5. Κάνει τα πάντα για να μάθει νέα κόλπα και να σε ευχαριστήσει ακόμα περισσότερο: Κάνει τα πάντα για να μάθει όσα περισσότερα μπορεί. Διαβάζει βιβλία και φυσικά βλέπει ταινίες ερωτικού περιεχομένου.