Σε συλλαλητήριο την Παρασκευή, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα, καλεί η ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα. Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ, η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο καταργεί ευνοϊκές για τους ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους αντιμνημονιακές ρυθμίσεις, που η ίδια ψήφισε πριν από τρεις μήνες.

«Το πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνει  εξουθενωτικές για τα φτωχά λαϊκά στρώματα παρεμβάσεις στο πεδίο της φορολογίας και των «διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων» που αφορούν το Δημόσιο, την Υγεία, την Ενέργεια, το ΤΑΙΠΕΔ και πολλούς άλλους τομείς», υπογραμμίζει η ΑΔΕΔΥ.

«Οι εργαζόμενοι σε Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα, συνολικά ο λαός και η νεολαία είναι οι μόνοι που μέσα από τις συντονισμένες αγωνιστικές τους πρωτοβουλίες, μέσα από τα πρωτοβάθμια σωματεία και τις ομοσπονδίες τους, σε κάθε χώρο και κλάδο, σε κάθε πόλη και γειτονιά μπορούν να αναστρέψουν την κατάσταση», κάνει λόγο στη συνέχεια της ανακοίνωσης.

«Άλλος δρόμος δεν υπάρχει», τονίζει η ΑΔΕΔΥ στο κάλεσμά της, και καλεί τον κόσμο να συμμετέχει στο συλλαλητήριο την Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, στις 7:00 μ. μ., στο Σύνταγμα.

Fragiskos Samsas / SOOC