Βλέπεις στις ταινίες την πρωταγωνίστρια να είναι μέσα στο γεμάτο υδρατμούς ντους της και μπαίνει ο καυτός συμπρωταγωνιστής και γίνεται το σώσε! Καυτό (κυριολεκτικά λόγω θερμοκρασίας νερού), παθιασμένο, απόλυτα χορογραφημένο σεξ είναι η αμέσως επόμενη σκηνή με το νερό να βρέχει τα κορμιά τους και να δημιουργεί το απόλυτο σκηνικό!

Άκου τώρα –ή βασικά διάβασε- όλο αυτό είναι ταινία. Ναι μπορείς να κάνεις σεξ στο μπάνιο αλλά πίστεψε μας η προσδοκία vs πραγματικότητα θα λήξει 0-1 και εσύ μάλλον με μερικές επιπλέον μελανιές!

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

Προσδοκία: Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις ένα απολαυστικό πολυτελέστατο ντους και να σου πλύνει τα μαλλιά και να βγάζεις απόκοσμους ήχους… και αυτό θα σας οδηγήσει σ ένα καυτό σεξ!

Πραγματικότητα: Είσαι τόσο κουρασμένη που το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι ένα γρήγορο ντους και να μην κοιμηθείς όρθια!

 

Προσδοκία: Ο σύντροφος σου, ο οποίος είναι καυτό γκομενάκι με φέτες κοιλιακών και μπράτσα που θα ζήλευε ο Βιν Ντιζελ σου λέει: «Μπορώ να μπω να σου κάνω παρέα;» και η άμεση απάντηση σου είναι «Περίμενα να το προτείνεις!»

Πραγματικότητα: Ο σύντροφός σου, που δεν μοιάζει και τόσο με την παραπάνω περιγραφή σου λέει: «Εεεε βιάζομαι μπορώ να μπω και γω;;;» και η απάντηση σου: «Οκ!»

Προσδοκία: Πιστεύεις πως υπάρχει αρκετός χώρος εκεί μέσα και για τους δύο ώστε να ανακαλύψετε κάθε πτυχή του κορμιού ο ενός του άλλου…

Πραγματικότητα: 2 λεπτά αφού αρχίσετε να προσπαθείτε να ανακαλύψετε κάθε πτυχή του κορμιού ο ενός του άλλου…εσύ χτυπάς τον αγκώνα σου στον τοίχο (να η πρώτη μελανιά), πατάς την κουρτίνα και πέφτει το κουρτινόξυλο (να η δεύτερη μελανιά-καρούμπαλο) και φυσικά την ώρα που πας να κατέβεις χαμηλά καις τον πήχη σου στην βρύση από την πλευρά του ζεστού σωλήνα!

 

Προσδοκία: Εκείνος χαϊδεύει την μεταξένια σου επιδερμίδα με το χέρι του ενώ σκουπίζει τις σταγόνες του νερού που έχουν μείνει στον ώμο σου…

Πραγματικότητα: Εκείνος πάει να χαϊδέψει την επιδερμίδα σου και απομακρύνει απευθείας το χέρι του καθώς από το νερό έχουν ανοίξει οι πόροι σου και οι τριχούλες έχουν αρχίσει να γρατζουνάνε!

Προσδοκία: Ξεχνάς τον πραγματικό λόγω που μπήκες στο μπάνιο και τα βασικά στοιχεία του ντους (λούσιμο μαλλιών, κρεμοντουζ και σφουγγάρι για το σώμα κτλ) εξαφανίζονται γιατί το σεξ είναι τόσο καυτό που σου παίρνει το μυαλό…

Πραγματικότητα: Ναι το σεξ μπορεί να είναι καυτό αλλά σκέφτεσαι πως πρέπει να απλώσεις το conditioner πριν αρχίσετε να ερωτοτροπείτε μπας και κατά τη διάρκεια κάνει τη δουλειά του αυτό και μετά ξεμπερδεύονται πιο εύκολα και οι τρίχες σου!

 

Προσδοκία: Θεωρείς πως θα μπορεί να σε κρατάει στον αέρα ενώ ακουμπάς μόνο την πλάτη σου στα βρεγμένα πλακάκια όπως ακριβώς και ο James Bond…

Πραγματικότητα: Ένα λεπτό μετά από τη στιγμή που σε έχει κόντρα στον τοίχο, εκείνος κουράζεται, εσύ του γλιστράς, σπρώχνεις με το πόδι σου όλα τα μπουκάλια από τα σαμπουάν και τις κρέμες και η όλη κατάσταση έχει καταστραφεί!

Προσδοκία: Ποιος χρειάζεται λιπαντικό μέσα στο νερό; Όλα γλιστράνε…

Πραγματικότητα: ΟΧΙ χρειάζεσαι λιπαντικό ίσως και περισσότερο από ότι εκτός ντους!

 

Προσδοκία: Θεωρείς πως θα τελειώσετε ταυτόχρονα (όπως στις ταινίες)

Πραγματικότητα: Εσύ δεν τελειώνεις, γιατί είσαι ξενερωμένη που όσο το κάνατε έβρεξες τα μαλλιά σου από το τρεχούμενο νερό και ξέπλυνες το conditioner νωρίτερα από ότι θα έπρεπε και πιστεύεις πως για όλα φταίει εκείνος που δεν σε άκουσε όταν του είπες ότι δεν θέλεις εκείνη τη στάση…

 

Προσδοκία: Αφού τελειώσετε μέσα στο μπάνιο, σκουπίζετε ο ένας τον άλλον και πάτε στεγνοί να συνεχίσετε στην κρεβατοκάμαρα…

Πραγματικότητα: Αφού υποτίθεται πως τελειώσετε αυτό που κάνετε (όπως το κάνετε) καταλαβαίνετε πως δεν καθαριστήκατε καθόλου παρά μόνο κάνατε μαντάρα το μπάνιο… αφού λοιπόν καθαρίσεις όλο το χάλι, πλένεστε όπως όπως και πάτε για ύπνο!