Είναι αλήθεια πως αποτελεί το πιο πολυσυζητημένο θέμα στην παρέα σου. Το κάνεις συχνά, σπανιότερα, μια φορά στο τόσο, αλλά σίγουρα περνά καθημερινά απ’ το μυαλό σου. Ποιο άλλο; Το σεξ. Αυτή η σαρκική επαφή που άλλοτε θεωρείται απλά απόλαυση και άλλοτε ταυτίζεται με την απόλυτη ηδονή, την ευχαρίστηση και την έκφραση του πάθους, της έντασης και πολλών συναισθημάτων.

Είναι όμως κάτι που σου βγαίνει αυθόρμητα ή πρόκειται για ένα οργανωμένο πλάνο που το έχεις εξελίξει στο μυαλό σου και ψάχνεις τρόπους να το τελειοποιήσεις κάθε φορά;

Η πρώτη φορά

Στο άκουσμα και μόνο το ότι πρόκειται να κάνεις κάτι για πρώτη φορά, σου έρχεται συνειρμικά στο μυαλό κάτι αυθόρμητο, κάτι το οποίο είσαι έτοιμος να γευθείς για πρώτη φορά και είσαι έτοιμος να πειραματιστείς με όπλα τη δίψα και τη θέληση για να είσαι άψογος, ενθουσιάζοντας την παρτενέρ σου στο κρεβάτι. Είναι όμως πραγματικά έτσι; Πρόκειται για κάτι εντελώς άγνωστο σε σένα; Σίγουρα, το έχεις googlarei στο διαδίκτυο να δεις ποια είναι η καλύτερη στάση του σεξ, πώς θα γίνεις ακροβάτης εκτελώντας με επιτυχία ένα περίπλοκο ερωτικό κόλπο, και πώς θα μπορέσεις να… παίξεις την καλύτερη μπάλα στα προκαταρκτικά, έτσι ώστε να την ζεστάνεις κατάλληλα για το «κυρίως γεύμα».

Πέρα από την αναζήτηση στο διαδίκτυο, υπάρχουν και οι…selfies! Ή για να το κάνω πιο κατανοητό, οι φορές που παίζεις με τον εαυτό σου.

Η αυτοϊκανοποίηση είναι μια φυσιολογική λειτουργία, η οποία, είναι η καλύτερη προθέρμανση για να μπεις επιθετικά στον αγώνα με την αντίπαλο σου. Η πληθώρα του υλικού που έχεις στο διαδίκτυο, σε συνδυασμό με τις ώρες που περνάς μόνος σου για να γνωρίσεις καλύτερα το σώμα σου και ό,τι σε ικανοποιεί, σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχημένη πρώτη σου φορά!

Η πλοκή παίζει ρόλο…

Όσο και αν πολλοί πιστεύουν πως τα αυθόρμητα είναι τα καλύτερα, στο θέμα σεξ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Μπορεί στο one night stand να γεμίζεις αδρεναλίνη και να ζεις έντονα την στιγμή, αλλά η γεύση που σου αφήνει στα χείλη, δεν είναι το ίδιο γλυκιά με ένα προγραμματισμένο σκηνικό που θα έχει αρχή, μέση και τέλος, και το έχεις πλάσει στο μυαλό σου ιδανικά, με την παρτενέρ σου να πρωταγωνιστεί.

Η πλοκή, είναι από τα πιο βασικά συστατικά, αν θες το κυρίως θέμα του «έργου» να σε απογειώσει.

Το γεγονός πως οι γυναίκες είναι εκ φύσεως εγκεφαλικά άτομα, κάνει τον αυθορμητισμό της σεξουαλικής πράξης να μοιάζει ως κάτι κοινότυπο, άγευστο και απρόσωπο που βρίσκει ανταπόκριση μόνο σε κάτι επιφανειακό, όπως το one night stand. Αν δεν το ήξερες είναι καιρός να το μάθεις, πως το σεξ θέλει σενάριο, πλοκή και δύο πολύ καλούς ηθοποιούς που θα υποδυθούν τον ρόλο τους ιδανικά, έτσι ώστε το έργο να πάρει… πολλά Όσκαρ τόσο στην εκτέλεση, όσο και στα ηχητικά εφέ!

Το background μετράει!

Μπορεί να έχεις δοκιμάσει όλα τα δημόσια μέρη και να έχεις πάρει σβάρνα όλα τα ξενοδοχεία με σκοπό να περάσεις ένα βράδυ με την σύντροφό σου. Αλλά ακόμη και το βράδυ στο ξενοδοχείο μπορεί να πάρει άλλη αίγλη αν το έχεις προγραμματίσει.

Διαφέρει πολύ το να συνεχίσεις την βραδιά μαζί της κάπου που θα είστε μόνο οι δύο σας επειδή προέκυψε, από το να περάσετε το βράδυ μαζί επειδή εσύ ή αυτή το οργάνωσε έτσι.

Τι εννοώ; Είναι πολύ διαφορετικό να διεγείρεις τη φαντασία της με ένα μοναδικό και ιδιαίτερα αφροδισιακό δείπνο θαλασσινών, που θα της έχεις ετοιμάσει στο σπίτι σου, με την κατάλληλη ατμόσφαιρα, γεμίζοντας με ρεσό το σαλόνι σου και την κατάλληλη μουσική υπόκρουση που θα την ταξιδεύει καθώς αντικρίζει το βλέμμα σου… Ακόμη, και μία βραδιά στο ξενοδοχείο που μοιάζει ως μία «φθηνή» λύση σαρκικής ηδονής, μπορεί να μετατραπεί σε κάτι πολύ φλογερό και αισθησιακό αν πετάξεις λίγα ροδοπέταλα στο κρεβάτι καθώς την περιμένεις, και γεμίσεις με αιθέρια έλαια το τζακούζι, όσο θα ανεβαίνει τα σκαλιά του ξενοδοχείου.

sex-ipop.gr

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, φαντασία και λίγο ρομαντισμό προσθέτω εγώ, που θα κάνουν την παρτενέρ σου να σε θυμάται για πολύ καιρό…

 Άλλωστε, όπως λένε οι γυναίκες θυμούνται πάντα τον πρώτο και τον καλύτερο…

Επειδή τις περισσότερες φορές δεν είσαι ο πρώτος… φρόντισε να είσαι ο καλύτερος…