Έχεις σκεφτεί να βγάλεις selfie κατά τη διάρκεια του σεξ με τον παρτενέρ σου, έχεις σκεφτεί να βγάλεις μία «εκφραστική» selfie καθώς παίζεις μόνη σου με τον εαυτό σου, είχες σκεφτεί όμως να βγάλεις selfie τον οργασμό σου; Ω ναι καλά άκουσες! Να εισχωρήσεις στα… ενδότερα του σώματός σου και να απαθανατίσεις την στιγμή της κορύφωσης… Δε χρειάζεται να το κάνεις εσύ, θα το κάνεις ο δονητής σου!

Πριν λίγες μέρες, κάποιοι αρκετά… εφευρετικοί επιχειρηματίες συνέλαβαν την ιδέα να δημιουργήσουν έναν δονητή με ενσωματωμένη, αδιάβροχη κάμερα, για να μπορείς να φέρνεις όχι μόνο στην μνήμη αλλά και στα μάτια σου κάθε στιγμή ατελείωτης ηδονής που είχες βιώσει μόνη σου!

Ο δονητής με το όνομα «LoveHoney», όπως μας διαβεβαιώνουν οι κατασκευαστές του, παίρνει εξαιρετικά καθαρά πλάνα και επιτρέπει στους χρήστες να γνωρίσουν καλύτερα το σώμα τους. Το 3.2 megapixel της κάμερας που περιέχει στο εσωτερικό του, προσφέρουν ένα ξεκάθαρο πλάνο από το πόσο υγρασία έχει εκεί κάτω!

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας δηλώνει «Χάρη στη συμβατότητά του με το FaceTime, μπορείτε να μοιραστείτε την εικόνα με τον αγαπημένο σας, είτε κάθεστε δίπλα, είτε βρίσκεστε μίλια μακριά».

Αν και εσύ είσαι περίεργος για το πόσο μπορεί να στοιχίζει αυτή η δαιμόνια συσκευή που σου χαρίζει εκτός από στιγμές ικανοποίησης και απεικονίσεις απόλυτης ηδονής, μπορεί πέσει στα… δάχτυλα σου με το ποσό των 165 ευρώ.

Μάθε, ακόμη, πως το αριστουργηματικό αυτό δημιούργημα απόλαυσης έχει ήδη αρχίσει να ενθουσιάζει τους αγοραστές του, καθώς ένας από αυτούς δήλωσε

«Το μόνο που έχω να πω είναι ΟΥΑΟΥ. Η φωτογραφική μηχανή είναι τόσο καλής ποιότητας και αποτυπώνει τα πάντα! Είναι τόσο διασκεδαστικό».