Σε ύφεση φαίνεται πως είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Λαγονήσι. Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, ένα σπίτι κάηκε ολοσχερώς και άλλα υπέστησαν ζημιές.

Μεταξύ των ζημιών ένα όχημα της Πυροσβεστικής κάηκε και ένα άλλο υπέστη ζημιές. Οι τρεις τραυματίες πυροσβέστες μεταφέρθηκαν στο  251 ΓΝΑ όπου τους παρέχονται οι πρώτες βοήθειες.

Παρά το γεγονός ότι η πυρκαγιά έχει οριοθετηθεί στο σημείο επιχειρούν 50 άντρες με 25 οχήματα, μαζί με τους εθελοντές και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα, ενώ για τα εναέρια δόθηκε εντολή να αποχωρήσουν.

Υπάρχει μεγάλος φόβος για αναζωπύρωση του μετώπου καθώς στην περιοχή πνέουν εξαιρετικά δυνατοί άνεμοι.

Στο σημείο απαγορεύτηκε η κυκλοφορία από την Τροχαία, με εξαίρεση βεβαίως τα οχήματα τις Πυροσβεστικής στην Λ. Αναβύσσου από το ύψος της Λ. Καλυβίων έως την Οδό Μονής Αρκαδίου και στην Λ. Αναβύσσου έως λίγο πριν την Παραλιακή Αθηνών-Σουνίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 17:00, στις λεωφόρους Καλυβίων και Ανάβυσσου στην περιοχή Λαγονησίου.

Στο 251 ΓΝΑ πηγαίνει ο Ν. Τόσκας

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, μαζί με τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλη Καπέλιο, επισκέπτονται  το 251 Γενικό Νοσοκομείο, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με την κατάσταση της υγείας των τριών πυροσβεστών που τραυματίστηκαν στην πυρκαγιά.