Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή συνεχίζει να δίνει στο Θριάσιο ο 31χρονος Κύπριος που ξυλοκοπήθηκε στην Μύκονο, τα ξημερώματα της Δευτέρας,  έξω από γνωστό παραλιακό club. Η αστυνομία, την ίδια στιγμή συνεχίζει τις έρευνες για τον 25χρονο μπράβο που είναι υπεύθυνος για τον τραυματισμό του.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας, ο νεαρός δράστης περιμένει να γίνει παρέλευση του αυτοφώρου προκειμένου να παραδοθεί στην Αστυνομία. Προφανώς, έχει κρυφτεί και δεν έχει φύγει από τη Μύκονο.

Στην Αστυνομία οδηγήθηκε και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας σεκιούριτι (γνωστός διεθνής πυγμάχος) ο οποίος μετά τις απαραίτητες εξηγήσεις,  αφέθηκε ελεύθερος.

Πώς έγινε το τραγικό αυτό συμβάν;

Αργά το βράδυ της Κυριακής το θύμα, μαζί με τη σύζυγό του βρίσκονταν σε γνωστό νυχτερινό club του νησιού όπου και διασκέδαζαν. Ο 31χρονος είχε έναν έντονο διάλογο με έναν νεαρό άντρα στο club και έτσι οι σεκιούριτι τον έβγαλαν έξω.

Όταν, όμως, ο νεαρός άντρας θέλησε να μπει ξανά στο μαγαζί ο 25χρονος  μπράβος δεν του επέτρεψε να εισέλθει και τον ξυλοκόπησε.

Ο μπράβος, μετά τον ξυλοδαρμό, εξαφανίστηκε, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού και από εκεί με αεροδιακομιδή στο Θριάσιο νοσοκομείο της Αθήνας, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.