Προεκλογική ομιλία που σηματοδοτεί και την επιστροφή της Νέας Δημοκρατίας στα ιστορικά της γραφεία στην οδό Ρηγίλλης, έδωσε την Τρίτη ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης. 

“Το παλιό με το νέο θέλουμε να πηγαίνει μαζί”, ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης. “Ενώνουμε γενιές. Δεν θέλουμε να διχάζονται οι γενιές. Εμείς είμαστε και το νέο και το παλιό μαζί και μπορούμε να εγγυηθούμε το μέλλον της χώρας προς τα εμπρός”, συνέχισε ο κ. Μεϊμαράκης.

“Η ΝΔ είναι ένα αταλάντευτο προοδευτικό κόμμα”, τόνισε. “Εμείς δεν θέλουμε σημαίες ευκαιρίας, έχουμε την ελληνική σημαία που κρατάμε ψηλά”, συνέχισε.

“Η Ελλάδα χρειάζεται εθνική προσπάθεια και σκληρή δουλειά από όλους. Χρειάζεται συνεργασίες, συνεννοήσεις, δεν είναι δυνατόν να έχουμε κάθε έξι μήνες εκλογές” υπογράμμισε. “Ζητάμε εντολή για την επόμενη τετραετία” τόνισε.

“Να μην πάει κανείς σε τιμωρητική ψήφο. Οδήγησε μέσα σε 7 μήνες σε κόστος 90 δισ.”, τόνισε.

“Ελάτε μαζί μας, να συναντηθούμε στο σταυροδρόμι που οδηγεί στην ανάπτυξη” ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης, λέγοντας ότι θα πρέπει “να διώξουμε την εθνική μελαγχολία”.

Κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης είναι η “Ελλάδα μπροστά”, ενώ μεταξύ των παρευρισκομένων είναι οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.