Η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο σε διαμέρισμα ενός εκ των δραστών της επίθεσης, στο ανατολικό Λονδίνο, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News επικαλούμενο ανώνυμες πηγές.

Το Sky News μετέδωσε αεροφωτογραφίες από αστυνομική επιχείρηση σε συγκρότημα διαμερισμάτων, έξω από το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο ένα ασθενοφόρο.

Η αστυνομία εισέβαλε σε ένα κτίριο στο ανατολικό Λονδίνο, που ήταν η διεύθυνση κατοικίας ενός από τους τρεις δράστες που σκότωσαν επτά άτομα στο κέντρο της πόλης, σύμφωνα με την Sky News.

Το Sky News ανέφερε επίσης ότι τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα είχαν κρατηθεί κατά τη διάρκεια της επιδρομής στο Barking, στο ανατολικό Λονδίνο, το οποίο ξεκίνησε στις 0700 από ένοπλη αστυνομία.

Ένας μάρτυρας του Reuters περιέγραψε μια βαριά αστυνομική παρουσία  γύρω από ένα συγκρότημα κατοικιών, καθώς οι κάτοικοι άλλων διαμερισμάτων του κτιρίου κοίταζαν από τα παράθυρά τους τη σκηνή.

Αυτόπτης μάρτυρας της επιδρομής είπε στο Sky πως άκουσε αρκετούς κρότους στη διάρκεια της επιχείρησης και αργότερα του είπαν πως επρόκειτο για ελεγχόμενες εκρήξεις.