Έχουν γραφτεί τόσα πολλά για τις σχέσεις και τα πρώτα ραντεβού που είναι δύσκολο να προσδιοριστεί τι είναι αληθινό και τι όχι. Άλλα ονειρευόμαστε, άλλα προκύπτουν, άλλα ντ΄άλλων.

Ας δούμε όμως μερικές απ’ τις συνήθεις προσδοκίες στις σχέσεις.

Πρέπει να υπάρχει πάθος στην αρχή

σχέσεις

Δεν ξεκινάνε όλες οι σχέσεις με μια απίστευτη αγάπη. Επομένως, αξίζει να δώσεις προσοχή όχι μόνο στο πάθος αλλά και στην αίσθηση ασφάλειας και άνεσης που νιώθεις δίπλα στο άλλο άτομο. Για μια δυνατή σχέση είναι πολύ πιο σημαντικό να μπορείτε να γελάτε παρέα και να εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον.

Οι ευτυχισμένοι σύντροφοι έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα

σχέσεις

Κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του ενδιαφέροντα και χόμπι. Μη νομίζεις ότι αν αγαπάς την όπερα και το άλλο σου μισό λατρεύει το rafting αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα έχετε τίποτα κοινό να συζητήσετε. Αντιθέτως τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα μπορεί να είναι ελκυστικά στα μάτια του συντρόφου σου.

Τα ευτυχισμένα ζευγάρια ποτέ δεν μαλώνουν

σχέσεις

Οι άνθρωποι που δεν μαλώνουν ποτέ απλά δεν ενδιαφέρονται. Τα ζευγάρια χωρίς προβλήματα βρίσκονται συνήθως στο δρόμο του χωρισμού. Οι μικρές διαμάχες δεν πρέπει να σε ανησυχούν. Συμβαίνουν σε όλους και έτσι μαθαίνεις καλύτερα και τον άλλον. Το να τα βρίσκεις μετά τον τσακωμό είναι εξίσου ωραίο.

Οι ευτυχισμένοι σύντροφοι λατρεύουν τους συγγενείς του συντρόφου

σχέσεις

Μην περιμένεις απ΄τον σύντροφο σου να αγαπά άνευ όρων την οικογένεια σου και τους φίλους σου. Επίσης, δεν χρειάζεται ούτε εσύ αγαπάς την οικογένειά του. Στη σχέση είσαι εσύ και αυτός.

Τα ευτυχισμένα ζευγάρια είναι πάντα μαζί

σχέσεις

Αυτό είναι μια ψευδαίσθηση. Αργά ή γρήγορα κάθε άτομο θέλει να περάσει λίγο χρόνο μόνο του. Ο καθένας χρειάζεται τον προσωπικό του χώρο και δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον άλλον για κάτι τέτοιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις σταματήσει να αγαπάς τον σύντροφό σου, αντιθέτως έτσι διατηρείς τα συναισθήματα σου ή ακόμα ανανεώνεις τη σχέση σου.

Photos: brightside.me