Η Rihanna έβαλε κάποια παραπανίσια κιλά… και; Εσένα τι σε νοιάζει; 

Διαβάζω τίτλους σε εγχώρια sites αλλά και του εξωτερικού οι οποίοι αναφέρονται στην αύξηση του βάρους της ΘΕΑΡΑΣ Rihanna τους οποίους συνοδεύουν εκφράσεις όπως “σοκαριστικό”, “πάχυνε και χάλασε”, “τι έπαθε και έβαλε πολλά παραπανίσια κιλά”, “πολλά περιττά κιλά” ή το χειρότερο όλων: “δεν θα δούμε φέτος στις παραλίες την Rihanna γιατί πάχυνε”.

Τι σε νοιάζει εσένα αν η Rihanna πάχυνε; Αν έβαλε 1 ή 101 κιλά μέσα σε τι διάστημα και αν της κουμπώνει το παντελόνι της ή αναγκάστηκε να αγοράσει νέα ρούχα;

Η Rihanna είναι η απόλυτη star σε παγκόσμιο επίπεδο, απίστευτα sexy,
fashion icon, ταλαντούχα σε ότι και να καταπιαστεί και μοναδική performer αλλά όλα αυτά χάνονται πίσω από τα 5 ή 205 παραπανίσια κιλά που μπορεί να έχει βάλει.

Η Rihanna είναι απλώς ένα παράδειγμα, καθώς η κάθε γυναίκα που εκτίθεται δημόσια μπαίνει στο μικροσκόπιο των “συντακτών” και κρεμιέται στα μανταλάκια για την λίγη κυτταρίτιδα που μπορεί να έχει, τα 2 κιλά στην περιφέρεια που “πρέπει” να χάσει. Και αυτό σαν αποτέλεσμα έχει η Μαρία από την κάτω Μαγούλα να επηρεάζεται ψυχολογικά και να υποβάλει τον οργανισμό της σε εξαντλητικές δίαιτες για να μην την “κρεμάσουν στα μανταλάκια” όταν θα βάλει το μαγιώ της στην παραλία…

Η διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν, εμφανίστηκε το Σάββατο στο Manhattan και όλοι “έπεσαν να την φάνε” καθώς εμφανίστηκε με λίγο πιο έντονες καμπύλες από ότι μας έχει συνηθίσει… και; εμείς συνεχίζουμε να ακούμε την ίδια υπέροχη φωνή της, το ίδιο sexy στυλ και προφανέστατα τον ίδιο ακομπλεξάριστο χαρακτήρα!

Οπότε, κορίτσια, μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας πει αν πρέπει να χάσετε κιλά, αγαπήστε τον εαυτό σας όπως είστε και μην ακούτε τις “άσχημες” κριτικές! 

Διάβασε επίσης:

5 styling tricks για κομψές Plus-Size εμφανίσεις