Πτήση με τελικό προορισμό το San Francisco γύρισε στο Los Angeles γιατί οι επιβάτες πιάστηκαν στα χέρια! Πράκτορας του FBI μάλιστα αναγκάστηκε να απομακρύνει τον έναν από τους δύο επιβάτες.

Στο Los Angeles International Airport αναγκάστηκε να επιστρέψει το Boeing 737 λίγα λεπτά μετά την απογείωση καθώς δύο επιβάτες ποιάστηκαν στα χέρια.

“Ο πράκτορας του FBI συνάντησε τον έναν από τους δύο επιβάτες στην πύλη και τον οδήγησε εκτός του αεροσκάφους” δήλωσε η εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας Southwest, Melissa Ford στο Associated Press.

Η πιλότος της πτήσης 2010 αποφάσισε να επιστρέψει στο LAX εξαιτίας της διαρκούς αυξανόμενης έντασης μεταξύ του καυγά των δύο επιβατών. Η Ford δεν έδωσε τα στοιχεία των επιβατών στη δημοσιότητα αλλά δήλωσε ότι δεν ταξίδευαν μαζί.

Ο επιβάτης ο οποίος απομακρύνθηκε από το αεροσκάφος δεν συνελήφθη αλλά οι έρευνες συνεχίζονται: “Μεταξύ των κατηγοριών που τον βαραίνουν είναι προσβολή συνταξιδιώτη του” είπε η εκπρόσωπος της εταιρείας.

Οι υπόλοιποι 136 επιβάτες άλλαξαν αεροσκάφος και αναχώρησαν για το San Francisco International Airport 3 ώρες μετά την αναμενόμενη ώρα αναχώρησης.