Απασφάλισε ο Ηλίας Ψινάκης και όταν συμβαίνει αυτό, καλό είναι να μην είναι κανείς κοντά…

Αυτήν τη φορά τα “έχωσε” στο υπουργείο Πολιτισμού και στην αρχαιολογική υπηρεσία που δεν επέτρεψε μία συναυλία με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη να γίνει μέσα στον Τύμβο του Μαραθώνα, όπως ο ίδιος είχε σχεδιάσει.

Σύμφωνα με την απάντηση της αρμόδιας αρχαιολογικής υπηρεσίας, το αίτημα του Δημάρχου Μαραθώνα δεν έγινε δεκτό και αντ’ αυτού προτάθηκε να γίνει η συναυλία έξω από το αρχαιολογικό μουσείο Μαραθώνα.

psinakis-proppopsalti

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή του Ηλία Ψινάκη, οποίος επιτέθηκε με ένα post μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook:

Η καλή μου φίλη και Πρέσβειρα του Μαραθωνίου Άλκηστις Πρωτοψάλτη και εγώ σας καλούμε όλους το Σάββατο 29 στην πανσέληνο του Αυγούστου σε μια συναυλία που έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και που για πρώτη φορά στην Ελλάδα μας κάνει την τιμή να προσφέρει σε όλους μας στην Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου.

Θέλω προσωπικά να αφιερώσω σε καμμιά 15αριά ξυνές, οπισθοδρομικές και ανοργασμικές που δεν μας άφησαν να την κάνουμε στον χώρο που έπρεπε το “Η σωτηρία της ψυχής ειναι πολύ μεγάλο πράγμα”…ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΑΑΑ!!!!