10 πρόσωπα που αξίζουν περισσότερο απ’τον Αβραμόπουλο την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας

LIKE US ON FACEBOOK

Η ονοματολογία για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας δεν έχει σταματήσει ακόμα και τι καλύτερο απ’το να χωθούμε κι εμείς σε αυτήν την διαδικασία και να κανιβαλίσουμε το θέμα. Αυτές είναι οι δέκα καλύτερες επιλογές για την θέση, σύμφωνα με το γούστο και κυρίως, το επίπεδό μας.

 Άγγελος Αναστασιάδης

Αυτονόητη επιλογή του Πάνου Καμμένου, γιατί όχι μόνο δεν θα κατεβάσει τις εικόνες απ’τα δημόσια κτίρια, αλλά θα τις ανεβάσει και στα φανάρια, στα παγκάκια, ακόμα και στις νερατζιές στον δρόμο.

Γιάννης Πρετεντέρης

Γιατί ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι ένας θεσμός που πρέπει να ενώνει όλους τους Έλληνες και ο Γιάννης Πρετεντέρης ήδη τους ενώνει όλους εναντίον του.

Ο Μάκης ο Χριστοδουλόπουλος

Γιατί η προηγούμενη κυβέρνηση με τόσες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου έκανε τον θεσμό του Προέδρου πανηγύρι. Και ποιος ξέρει καλύτερα απ’τον Μάκη τα πανηγύρια;

Ο Notis Sfakianakis

Επίσης ένα απ’τα αγαπημένα παιδιά του Πάνου Καμμένου. Η πολύ καλή του σχέση με τους εξωγήινους θα προσφέρει διπλωματικές διεξόδους στην Ελλάδα και μπορεί να τους καταστήσει σημαντικούς μας σύμμαχους.

 Ένας φίκος

Αρκετά αξιοπρεπής επιλογή για την διακοσμητική θέση που ψάχνουμε

 Έλενα Παπαβασιλείου

Γιατί έτσι.

Δεν χρειάζεται για όλα να υπάρχει ένας λόγος, ας αφήσουμε τα «θέλω» μας να μας παρασύρουν.

 Ο Διονύσης Σχοινάς

 

Γιατί δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να έχει διακοσμητικό ρόλο δίπλα στον Πρωθυπουργό. (ωωωωω τι του’πε)

 Ο Μίλτος Βαρβιτσιώτης

Γιατί είναι ένας νεώτερος Αβραμόπουλος, δεν λέει ποτέ τίποτα και αν τον βάλεις από τώρα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ξεμπερδεύεις και γλιτώνεις να τον έχεις βουλευτή μέχρι τα 70 του.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης

Για να κάνει τον Βαρουφάκη και τον Τσίπρα να μοιάζουν πάντα καλοντυμένοι.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Γιατί η κυβέρνηση ίσως χρειαστεί να πάρει δύσκολες αποφάσεις και αν αναγκαστεί να κάνει απολύσεις στο δημόσιο, πρέπει να υπάρχει ένα άτομο ειδικό στις απολύσεις.

* Το κείμενο είναι αποτέλεσμα χιουμοριστικής μυθοπλασίας.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved