Μωρό μου μπες λίγο από πάνω τον ακούς να σου λέει και εκείνη την ώρα οι σκέψεις αρχίζουν να βομβαρδίζουν το μυαλό του. Μμμμμ τι ώρα θέα αλλά γιατί τόσο αργά και άλλα τόσα κάνουν βόλτα στο μυαλό του. Άβυσσος η ζωή του άντρα αλλά και της γυναίκας για να είμαστε δίκαιοι. Τέλος πάντων! Ας μπούμε στο θέμα μας! Η γυναίκα είναι από πάνω και ο άντρας αντί να απολαύσει την στιγμή ξεκινά και σκέφτεται. Τι σκέφτεται, όμως; Και όχι μόνο αυτός αλλά οι περισσότεροι οι άντρες την ώρα που έχουν παραδώσει τα ινία και δέχονται να τους καβαλήσει το αδύναμο φύλο;

Εμείς τα σκεφτήκαμε, τα συζητήσαμε στο γραφείο και περισσότερο με τους φίλους μας τους άντρες και αποφασίσαμε να σου τα παρουσιάσουμε. Βέβαια, αν δεν σε καλύψουμε και έχεις εσύ να πεις ακόμα περισσότερα περιμένουμε να μοιραστείς μαζί μας τις σκέψεις σου.

Μη μη μου κλείνεις το φως!

Γιατί κορίτσι μου γλυκό να κλείσεις τώρα το φως; Τώρα πρέπει να τα δω όλα από το βλέμμα σου μέχρι και κάθε σημείο του σώματός σου. Θέλω να σε δω να βασανίζεσαι…

Δεν θα κοιμηθούμε μην μπερδεύεσαι! Ας συμβιβαστούμε με τα ρεσό που αγοράσαμε τις προάλλες από το σούπερ και ακόμη δεν τα εγκαινιάσαμε. Τι λες; Ε δεν θα στραβωθούμε κιόλας….

Να γυμναστείς δεν ήθελες;

Τόσο καιρό κοιτάζεσαι στο καθρέφτη και λες ότι πρέπει να πας γυμναστήριο! Είδες που δεν χρειάστηκε; Αυτή θα είναι η γυμναστική σου από δω και πέρα θα βασανίζεσαι θα ιδρώνεις αλλά και θα σου αρέσει. Βαρέθηκα να τα κάνω όλα εγώ, ήρθε η σειρά σου.

Μονόζυγο, μπάρα ή και pole-dancing προσφέρει ο personal σου…όσο για το πώς θα εκτελέσεις κάθε άσκηση, αυτό θα στο δείξω εγώ, βήμα-βήμα…

Μην σπάσεις το πέος μου!

Σε αυτή την στάση έχεις πραγματικά τον απόλυτο έλεγχο. Πρόσεχε όμως μην κάνεις καμία απότομη κίνηση και τραυματιστεί το όργανό μου γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να σου κάνω μετά.

Είσαι τόσο άμπαλη και ατσούμπαλη, που και μόνο στην ιδέα ότι με καβαλάς, νιώθω πιο.. “ευάλωτος από ποτέ” που λέει και το άσμα. Σταμάτα να το βλέπεις σαν joystick γιατί το “game over” θα έρθει πιο σύντομα απ’ ότι περίμενες, άντε γιατί ο Μητσάρας με περιμένει για μπύρα…

Υπάρχει κάποιος τρόπος για πιο γρήγορη κίνηση;

Πραγματικά δεν θα ήθελα να σε πιέσω ή ταλαιπωρήσω, αλλά μήπως γίνεται με κάποιο τρόπο ο ρυθμός όταν είσαι από πάνω να γίνει λίγο πιο έντονος;

Άντε πουλάκι μου σταμάτα το “buffering” και πάτα το επιτέλους το play να δούμε μία… άσπρη μέρα! Μου θελες και από πάνω, τρομάρα σου!

Μην καλύπτεις το στήθος σου!

Στο είπα και πριν θέλω να τα βλέπω όλα, οπότε μην καλύπτεις το στήθος σου. Λατρεύω αυτή τη στάση επειδή έχω εύκολη πρόσβαση και θέα στο στήθος σου. Κάνε μου την χάρη και άσε με να απολαύσω τα πάντα.

Μ’ αρέσει η θέα του “πάνω-κάτω” αφού το ξέρεις, απελευθερώσου , επιτέλους και μην διχάζεσαι αν το θέαμα είναι επιπέδου Τσου-Λου ή απλά παλεύεις για την κατηγορία…Άμα έχεις τόσο κόλλημα με το…χούφτωμα στο στήθος σου, στην τελική, άσε να το κάνω εγώ καλύτερα…!

Γιατί βγαίνεις;

Υποτίθεται ότι αυτή τη στιγμή η δουλειά μου είναι να βρίσκομαι μέσα σου. Γι΄αυτό απόφυγε να κάνεις κινήσεις που σταματάνε την επαφή μας και διακόπτουν την απόλαυσή μας.

Μωράκι μου, κοριτσάκι μου, αγαπούλα μου; Γράφει πουθενά Γκουσγκούνης στο κούτελό μου και δεν το κατάλαβα; Νομίζεις ότι κάνεις γυμναστικές επιδείξεις μήπως; Ηρέμησε, cool-down και σταμάτα τα μεγάλα…ανοίγματα λες και κάνεις τριπλούν! Δεν προσγειώνεσαι στο χώμα, αλλά κάπου αλλού!

Χάθηκα στα μαλλιά σου!

Αλήθεια το απολαμβάνω, αλλά θα το απολάμβανα ακόμα περισσότερο εάν μαζί με τη σεξουαλική επαφή, δεν είχα κι ένα πλήρες γεύμα μαλλιών. Η πιάστε πάνω ή κάνε οτιδήποτε άλλο πιστεύεις θα βελτιώσει την κατάσταση!

Εντάξει, ξέρουμε ότι δεν ξέρεις να μαγειρεύεις και ότι δεν “παίζει” να αναπληρώσουμε τις θερμίδες που κάψαμε στο κρεβάτι με ένα λαχταριστό πιάτο από τα χεράκια σου. Αλλά όχι βρε ματάκια μου και να χορτάσω με τις τρίχες σου, άσε καλύτερα θα φάω σουβλάκια!

Φαίνεσαι πολύ καλή από αυτή την οπτική

Αν με άφηνες να σε τραβήξω με την κάμερα θα καταλάβαινες ότι από αυτή την οπτική γωνία δείχνεις τούμπανο. Άσε με να σε τραβήξω έστω για λίγα δευτερόλεπτα και  θα το καταλάβεις και εσύ!

Φαγητό, καφές, ποτό, σινεμά, όπου και να πηγαίνουμε θες selfie..εεε γιατί να μη βγάλουμε και μία στο κρεβάτι; Πάρε μία πόζα για το μωράκι σου, δεν πρόκειται να την δεις στο youporn μην ανησυχείς…