Το πορνό βρίσκεται πλέον παντού γύρω σου και χάρη στη δύναμη του Ίντερνετ το να δεις μια ταινία έχει γίνει το πιο απλό πράγμα στον κόσμο. Μπορεί να νομίζεις ότι έχεις αποκτήσει μια κάποια εμπειρία στις ταινίες πορνό, αλλά να σε ενημερώσουμε ότι υπάρχουν ακόμα πράγματα που αγνοείς για το πορνό.

Το μέρος του σώματος στο οποίο εστιάζουν οι άνδρες όταν βλέπουν πορνό

Αν νόμιζες ότι οι άνδρες το μόνο πράγμα που κοιτάνε στις γυναίκες-πρωταγωνίστριες των ταινιών πορνό είναι το στήθος και τα οπίσθια, τότε ήρθαμε να σε διαψεύσουμε. Το μέρος του σώματος στο οποίο εστιάζουν είναι το πρόσωπο. Τα μάτια και τα χείλια είναι νικητές σύμφωνα με έρευνα από το Ινστιτούτο Kinsey. Οι ερευνητές κατέληξαν ότι οι άνδρες εστιάζουν σε αυτά τα σημεία για να δουν πόσο «αναμμένη» η γυναίκα.

Όλοι οι άνδρες βλέπουν

Ένας ερευνητής από το Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ ήθελε να ανακαλύψει εάν η παρακολούθηση πορνό έχει αντίκτυπο στη σεξουαλική ζωή των ανδρών. Εδώ υπήρχε ένα σημαντικό θέμα: προσπάθησε να φτιάξει μια ομάδα ανδρών 20+ που δεν βλέπουν πορνό, και δεν κατάφερε να βρει ούτε έναν.

Η εκλογή προέδρου σε βάζει στην ανάλογη διάθεση

Σύμφωνα με μελέτες, μετά την εκλογή του Bush το 2004, οι υποστηρικτές του είδαν περισσότερες ταινίες πορνό. Μετά την εκλογή του Obama το 2008,συνέβη το ίδιο. Οι μελετητές υποστηρίζουν ότι αυτό σημαίνει γιατί το να βρίσκεσαι στη νικητήρια ομάδα, ανεβάζει τα επίπεδα της τεστοστερόνης.

Η πρώτη επαφή με πορνό είναι στα 10

Πάλι σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες έρχονται πρώτη φορά σε επαφή με ταινίες πορνό γύρω στα 10 τους χρόνια. Ειδικά τώρα που στο Ίντερνετ είναι όλα διαθέσιμα, τα αγόρια ανακαλύπτουν αυτόν τον κόσμο πολύ νωρίτερα, απ’ ό,τι οι προηγούμενες γενιές.