Οι βιτρίνες γέμισαν καρδούλες- αρκουδάκια και ρομαντικά αντικείμενα και όλα αυτά για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Ο κόσμος για μία μέρα θα είναι κόκκινος (αυτό άλλωστε είναι το χρώμα του πάθους και της αγάπης ) και παντού θα βλέπεις ερωτευμένα ζευγάρια να περπατούν αγκαλιασμένα.  Ή όχι; Μήπως τα ζευγάρια δεν ασχολούνται πλέον με την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και την αντιμετωπίζουν ως μία απλή ημέρα σαν όλες τις άλλες;
valentine's-ipop.gr

Σε μπερδέψαμε ε; Έτσι είναι αυτά! Υπάρχουν οι ρομαντικοί υπάρχουν, όμως, και αυτοί που δεν ενδιαφέρονται καν για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και την θεωρούν μια γιορτή τελείως εμπορική, χωρίς καμία ουσία.

Valentines-Day-Hate-Sarcasm-ipop.gr

Εμείς, βγήκαμε μια βόλτα και όποιον βρήκαμε στον δρόμο τον ρωτήσαμε τι πιστεύει για αυτή την γιορτή και τι δώρο θα κάνει στον ή στην αγαπημένη του αντίστοιχα και θα σου μαρτυρήσουμε τι μας απάντησαν.

c-ipop.gr

Γιώργος, 29 ετών

Πιστεύω ότι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ανούσια γιορτή για να βγάζουν χρήματα τα καταστήματα. Απλά επειδή δεν θέλω να γκρινιάζει η κοπέλα μου κάθε χρόνο της παίρνω και κάτι. Φέτος δεν έχω σκεφτεί ακόμα τι αλλά σίγουρα όταν θα επιστρέψει θα την περιμένει μια ανθοδέσμη λουλούδια.

Ελένη, 35 ετών

Μετά από δέκα χρόνια γάμου δεν υπάρχει Άγιος Βαλεντίνος. Στην αρχή βγαίναμε έξω για φαγητό και για ποτό τώρα, όμως, έχουμε δύο παιδιά και έτσι δεν έχουμε και πολύ χρόνο για εμάς.

Μάριος, 22 ετών

Με την κοπέλα μου δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί και περιμένω πως και πως αυτή την ημέρα για να της πάρω ένα ζευγάρι σέξι εσώρουχα που έχω δει. Ελπίζω να της αρέσουν.

Θανάσης, 31 ετών

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να παίρνουμε ο ένας αρκουδάκια και λουλούδια λες και είμαστε ακόμα 15 ετών. Αυτή την ημέρα δεν θέλω να κάνω τίποτα θα προτιμούσα να βγω με τους φίλους μου από το να κάνω οτιδήποτε άλλο.

Αναστασία, 26 ετών

Δεν έχω σχέση αλλά μου φαίνεται παιδιάστικο να πιστεύουμε ακόμα σε πεταλουδίτσες και να σχεδιάζουμε καρδούλες υπάρχουν πολλά σημαντικότερα προβλήματα να ασχοληθούμε.

Σοφία, 24 ετών

Απλά για το τυπικό της ημέρας θα κάτσουμε με το αγόρι μου σπίτι και θα φάμε μαζί. Δεν θα κάνουμε κάτι ιδιαίτερο και έχουμε ήδη συμφωνήσει να μην πάρουμε τίποτα ο ένας στον άλλο.

Αγγελική, 18 ετών

Έχω ζητήσει ήδη από το αγόρι μου να μου πάρει έναν μεγάλο αρκούδο που είδαμε μαζί όταν κάναμε βόλτα στα μαγαζιά.  Ακόμα δεν ξέρω βέβαια τι δώρο θα του πάρω εγώ, αλλά κάτι θα σκεφτώ. Μάλλον.

Κατερίνα,28 ετών

Οι πραγματικά ερωτευμένοι δεν περιμένουν μια μέρα για να γιορτάσουν τον ερωτά τους αν αυτό που νιώθουν είναι δυνατό χαίρονται κάθε στιγμή.