Αν εξαιρέσεις τη περίοδο που θες να είσαι μόνη σου, υπάρχουν συγκεκριμένες στιγμές που ζητάς περισσότερο το σύντροφο σου. Είναι μεγάλη ανάγκη ψυχολογική, αλλά και φυσική.

Γιατί, λοιπόν, ενώ είσαι με κάποιον δεν τον θες όλη την ώρα αλλά συγκεκριμένες στιγμές; Πολύ απλά γιατί ο σύντροφος σου, στο μυαλό σου τουλάχιστον, έχει αποκτήσει κάποια σκοπιμότητα και ρόλους. Ανάλογα με το πως έχεις προσδιορίσει τη σχέση σου, θα βρεις στη παρακάτω λίστα και τις στιγμές που τον έχεις ανάγκη.

Όταν κρυώνεις

Όταν κρυώνεις και δεν μπορείς να ζεσταθείς, τότε αισθάνεσαι αβοήθητη. Χρειάζεσαι κάποιον για να σε ζεστάνει και ο πρώτος, που έρχεται στο μυαλό σου, είναι ο σύντροφος σου. Ο προστάτης σου στις δύσκολες στιγμές, τις οποίες είσαι ανήμπορη να κάνεις κάτι.

Όταν είσαι μπερδεμένη

Θες μια λύση και δεν έχεις κάποιον να στην δώσει. Μετά τις φίλες σου, ο πρώτος που έρχεται στο μυαλό σου είναι ο άνθρωπος, που μοιράζεσαι τη ζωή σου μαζί του. Σ’αγαπάει και ξέρεις πως θέλει το καλό σου. Γι’αυτό το λόγο, τον έχεις δίπλα σου και τον χρειάζεσαι όλο και περισσότερο σ’αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Όταν είσαι κουρασμένη

Άλλο κουρασμένη και άλλο κουρασμένη με νεύρα. Όταν είσαι κουρασμένη με νεύρα δεν θέλεις κανέναν, ενώ από την άλλη όταν είσαι απλά κουρασμένη θες τον σύντροφο σου. Να σε πάρει μια αγκαλιά, να σε φιλήσει και να σου πει δύο όμορφα λόγια. Αν δεν είσαι πολύ κουρασμένη να γίνει και κάτι παραπάνω.