Σε ξέρουμε ή καλύτερα σε μάθαμε και επειδή δεν γίνεται… όλοι οι άνθρωποι έχουμε κοινά χαρακτηριστικά σου λέμε ότι δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να λες

ΠΟΤΕΕΕ

Μπερδεύτηκες; Δεκτό, οπότε θα σου το κάνω μια επανάληψη για να το εμπεδώσεις και εσύ αλλά και για να το πιστέψω και εγώ που ναι το παραδέχομαι ότι το έκανα, το κάνω και θα το κάνω πάντα, θα λέω συνεχώς, Εγώ ποτέ ξανά, και πάντα θα κάνω τα ίδια και τα ίδια γιατί δεν βάζω μυαλό.
Taylor_never_happen_gif-ipop.gr

Πώς ξεκινάνε όλα;

Έρχεται η στιγμή που κάτι συμβαίνει, απλό ή ακόμα και πιο περίπλοκο και λέω “εγώ το πήρα απόφαση δεν θα το ξανακάνω ποτέ και αν το κάνω ας πέσει φωτιά να με κάψει”. Επειδή, όμως, έγινε μία, έγινε δύο και εξελίχθηκε σε πολλές ακόμα περισσότερες φορές και επειδή φωτιά δεν έπεσε -και για να σου γράφω δεν με έκαψε- το συνέχισα.

harry-never-ipop.gr

Σε τι θέμα, όμως, λέω ή και εσύ ακόμα λες ποτέ; Σε αμέτρητα, απλά, καθημερινά μέχρι και άλλα που μπορεί δυστυχώς να μας πονέσουν!

Φυσικά, ας ξεκινήσουμε από την αγάπη που έχω στο τσιγάρο. Κάθε Κυριακή βράδυ αρχίζω και τραγουδάω ότι από Δευτέρα παύω και εγώ να καπνίζω και τον κρατάω τον λόγο μου η αλήθεια είναι με νύχια και με δόντια, δηλαδή για μία δύο άντε τρεις ώρες το πολύ.

Βάζω το πακέτο απέναντι και αρχίζω και του τραγουδάω του αγοριού απέναντι πείτε του πως το θέλω… Τελικά, όμως, όπως φαίνεται με ρίχνει και δεν μπορώ να αντισταθώ. Στην αρχή το παίζω δύσκολη αλλά κρυφοκοιτάζω με την άκρη του ματιού μου και όταν πετυχαίνω καλή οπτική γωνία του λέω ναι σε όλα και παραδίνω. Ανάβω με μανία το ένα τσιγάρο μετά το άλλο και αναπληρώνω τις ώρες που δεν κάπνισα.
tsigaro-ipop.gr

Για να μην σου πω για το ποτό. Στα δεκαπέντε μου, με είχε δασκαλέψει η μαμά μου να λέω εγώ δεν θα πιω ποτέ αλκοόλ.. κάνει κακό και τελικά που καταλήξαμε; Μπορώ -αν ξεμείνω ποτέ από δουλειά- να γίνω γευσιγνώστρια κοκτέιλ και να σου εξηγώ τα ml από το κάθε ποτό που έχεις βάλει λες και έχω μεζούρα υγρών μέσα μου.

Δίαιτα; Τι είναι αυτή η λέξη; Την θυμάμαι συνήθως μετά από 2 πίτες με γύρο και 3 σουφλέ σοκολάτας. Βέβαια, όταν αυτά τελειώνουν λέω ποτέ ξανά φαγητό το οποίο μετά από λίγες μέρες πείνας μετατρέπεται σε ποτέ ποτέ, ποτέ δίαιτα γιατί έτσι είμαι και σε όποιον αρέσω.
diet-ipop.gr

Έρωτας, ο δικός μας ο έρωτας τελείωσε φώναζα μέχρι πριν από δύο μέρες και ορκιζόμουν σε ότι υπάρχει ότι δεν θα ξανά είμαστε μαζί ακόμα και αν κόσμος γυρίσει ανάποδα. Και εδώ που τα λέμε ο κόσμος δεν γύρισε και εγώ ντύνομαι για να βγούμε σήμερα που είναι και Σαββατόβραδο για ποτό.

Επειδή, όμως, έχω αργήσει θα σου φωνάξω ή καλύτερα θα σου γράψω να μην λες Π Ο Τ Ε γιατί μάλλον κάποιος από ψηλά γελάει με τους όρκους μας και το μετατρέπει σε πάντα.