Με πόσους θέλει ν’ ακούσει ο καλός σου ότι έχεις κοιμηθεί;

LIKE US ON FACEBOOK

Σύμφωνα με  έρευνα έχει σημασία με πόσους έχεις κοιμηθεί καθώς σε μία δημοσκόπηση που έγινε σε μια περιοχή του Ηνωμένου Βασιλείου για την εξωσυζυγική σχέση, υποστηρίχθηκε ότι έχει βρεθεί απάντηση σχετικά με τον αριθμό των προηγούμενων σεξουαλικών συντρόφων που θα ήθελε να ακούσει ένας μελλοντικός εραστής.


Οι άνδρες και οι γυναίκες συμφώνησαν πως 10 σεξουαλικοί σύντροφοι ήταν αρκετοί για ένα άτομο με ένα αξιοπρεπές επίπεδο εμπειρίας χωρίς να είναι επιπόλαιο.

Ο Christian Grant, ένας ερευνητής της συγκεκριμένης έρευνας, είπε:

 Το παιχνίδι των ραντεβού αλλάζει τόσο γρήγορα. Νομίζω ότι όλοι μας γινόμαστε πιο ανεκτικοί και σεξουαλικά περιπετειώδης. Αν είχαμε διεξάγει αυτήν την ψηφοφορία πριν από δέκα χρόνια, οι άνδρες θα περίμενε κανείς ένας δυνητικό σύντροφος τους να έχει κοιμηθεί με πολύ λιγότερα άτομα

Η έρευνα ανακάλυψε, επίσης ότι όποια έχει κοιμηθεί με περισσότερα από 20 άτομα θεωρήθηκε η λιγότερο επιθυμητή, παρά το γεγονός ότι έχει πιο μεγάλη σεξουαλική εμπειρία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μόνο το 35% των γυναικών και το 30% των ανδρών που ρωτήθηκαν ενδιαφέρονται πραγματικά να ξέρουν την ακριβή σεξουαλική ιστορία των συντρόφων τους.

Αν και είναι ζωτικής σημασίας να γνωρίζει ο άλλος πληροφορίες σαν κι αυτήν η οποία μπορεί να επηρεάσει την υγεία του, οι εραστές συνηθίζουν να κόβουν άτομα από τον κατάλογο των ατόμων που έχουν κοιμηθεί μαζί.

Στο όνομα της σεξουαλικής ελευθερίας, μερικά πράγματα είναι καλύτερο να μείνουν μυστικό.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved