Απαντήσεις γύρω από το ζήτημα του πόσο κοστίζει η προεκλογική καμπάνια στην κούρσα διαδοχής προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας, δίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης σε πρόσφατη συνέντευξή του, απαντώντας ουσιαστικά σε όσους μέμφονται τις μέχρι τώρα επιλογές του.

Ο υποψήφιος πρόεδρος κ.Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτήρισε ως πρακτική λύση τη χρήση του λεωφορείου στην προεκλογική του καμπάνια, αντιδρώντας στον χαρακτηρισμό “αμερικανιά”, που πολλοί χρησιμοποίησαν για αυτή την κίνηση.

Το λεωφορείο που χρησιμοποιώ για την καμπάνια μου κοστίζει 180 ευρώ την ημέρα και είναι ένας πρακτικός τρόπος για να έχω λίγα έξοδα. Όσο για το συνολικό κόστος της προεκλογικής καμπάνιας του, τόνισε ότι θα φτάσει περίπου στις 30.000 ευρώ και «τα πληρώνω από τη τσέπη μου.

Αναφορικά τώρα με τα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε ότι από μεριάς του είναι απόλυτα διατεθειμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να αποφευχθεί κίνδυνος εσωκομματικής κρίσης, ενώ επανήλθε στην πρότασή του περί  διεξαγωγής debate μεταξύ των υποψηφίων προέδρων του κόμματος.

Τέλος, για ακόμη μια φορά υπογράμμισε πως θα παραμείνει υποψήφιος μέχρι το τέλος, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Εγώ θα είμαι οπωσδήποτε στη κάλπη της 22ας Νοεμβρίου όσες ψήφους και να πάρω.

 

photo:Nick Paleologos / SOOC