“Το αριστερό μου χέρι είναι καλά” είπε χαριτολογώντας ο Α. Τσίπρας σχολιάζοντας το spot του Π. Καμμένου με τον μικρό Αλέξη που έσπασε το χέρι του. 

Στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κλήθηκε να σχολιάσει το προεκλογικό spot του Πάνου Καμμένου.

“Είναι συμπαθητικό το σποτ. Όπως είχα βρει συμπαθητικό και το προηγούμενο γιατί νομίζω ότι στους κανόνες της αντιπαράθεσης, η ευρηματικότητα πρέπει να γίνεται δεκτή καλοπροαίρετα” σχολιάσε ο Αλέξης Τσίπρας χαμογελώντας και συμπλήρωσε: “Καλοπροαίρετα το έκανε και ο Καμμένος”.

Σχολίασε όμως και την συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει και τα καρφιά του προς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που αποχώρησαν: “Για τον Καμμένο έχω να πω ότι, παρά τις μεγάλες διαφορές που έχουμε, συνεργαστήκαμε πολύ έντιμα, σε αντίθεση με συνεργάτες μου που είχαμε ίδιες πολιτικές ιδεολογίες”

Με έντονη δόση χιούμορ έκλεισε την απάντηση του λέγοντας: “Απλά θα του πω (του Πάνου Καμμένου) ότι το αριστερό μου χέρι είναι καλά”.