Νομίζεις ότι ο μόνος τρόπος να φτάσεις σε οργασμό είναι να κάνεις σεξ, να απολαύσεις τα παιχνιδάκια με τον σύντροφό σου ή ακόμα και να ακολουθήσεις την μέθοδο της αυτοικανοποίησης; Κάνεις λάθος! Μάλλον δεν σου τα είπαν καλά! Υπάρχει και ένας άλλος τρόπος που δεν το φαντάζεσαι καν και εμείς τον ξέρουμε και θα σου τον αποκαλύψουμε! Αν θες να φτάσεις σε οργασμό νοιάσου για εσένα και γυμνάσου λένε οι ειδικοί και εμείς δεν μπορούμε να τους πάμε κόντρα αφού έχουν κάνει και έρευνες που το αποδεικνύουν.
orgasm-ipop.gr

Σε μπερδέψαμε λιγάκι; Λογικό, οπότε πρέπει να σε βάλουμε στο θέμα και να καταλάβεις τι προσπαθούμε να σου πούμε!
Orgasm

Μια έρευνα, λοιπόν, που έρχεται από το μακρινό Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, τονίζει ότι αν είσαι γυναίκα μπορείς να φτάσεις σε οργασμό ακόμα και κάνοντας γυμναστική.

Για να διεξαχθεί η εν λόγω έρευνα ζητήθηκε από γυναίκες που γυμνάζονται συστηματικά να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο. Συνολικά στην έρευνα συμμετείχαν 370 γυναίκες και μάλιστα οι 124 απάντησαν ότι έχουν νιώσει τη σεξουαλική ευχαρίστηση ακόμα και κατά την διάρκεια της γυμναστικής.

Μάλιστα, όπως τόνισαν οι επιστήμονες της έρευνας οι πιο ευνοϊκές ασκήσεις να μπορέσεις να φτάσεις σε οργασμό είναι οι εξής:

  • εκγύμναση των κοιλιακών 51%
  • βάρη ποδιών 26%
  • γιόγκα 20%
  • ποδήλατο 16%