Πώς να δώσεις στυλ στα ρούχα που ήδη έχεις!

LIKE US ON FACEBOOK

Το στυλ και το γούστο είναι εντελώς προσωπικά ζητήματα και υποκειμενικά. Σίγουρα υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι στη μόδα και πολλοί από εμάς ακολουθούμε ωστόσο εσύ είσαι αυτός που θα βάλεις την τελική πινελιά στα ρούχα σου.

Ακόμα κι αν έχεις βαρεθεί να φοράς τα ίδια και τα ίδια, με μικρές αλλαγές τους δίνεις νέα πνοή, αλλάζεις την εμφάνισή σου. Επιπλέον αυτές οι μικρές αλλαγές στα ρούχα που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου είναι διαχρονικά κόλπα που λειτουργούν ξανά και ξανά.

Τύλιξέ τα

μανίκια

Greg Kessler

Τα μακριά μανίκια τυλίγονται, σωστά; Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να δώσεις έναν άλλο τόνο ακόμα και στα πιο κλασικά σου πουκάμισα.

Γύρισέ το

 IMAXTREE

Μπορείς γυρίσεις λίγο το τζιν σου και ν’ αναδείξεις έτσι και τα τακούνια/ παπούτσια σου. Αυτό θα ανανεώσει την εμφάνισή σου και το ντύσιμο θα φαίνεται πιο νεανικό!

Μπορείς να το δέσεις

πουκάμισοIMAXTREE

Δέσε το πουκάμισό σου! Αυτό θα δώσει ένα δημιουργικό τελείωμα και μια παιχνιδιάρικη νότα.

Άσε τη μια μεριά ελεύθερη

Getty / Paul Morigi

Τι εννοούμε με αυτό; Αντί να βάζεις το πουκάμισο μέσα από το παντελόνι άσε τη μια μεριά του απ’ έξω. Μπορείς να κάνεις το ίδιο και με μια μπλούζα. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια εντελώς νέα αίσθηση, πιο σοφιστικέ ή και πιο…χαλαρή!

Βάλε ζώνη

ζώνη

Getty / Daniel Zuchnik

Οι ζώνες πάντα μεταμορφώνουν το ντύσιμό μας. Μεταμορφώνουν υπερμεγέθη πουκάμισα, χιτώνες, παλτά για να ταιριάζουν τέλεια με το σώμα σου.
Καθορίζουν και τονίζουν το σχήμα της μέσης.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved