Είσαι άνδρας και πονάει η πλάτη σου; Αυτή είναι η κατάλληλη στάση στο σεξ για σένα! Και δεν στην προτείνουμε εμείς αλλά ειδικοί ερευνητές οι οποίοι το έψαξαν και σου την παρουσιάζουν με επιχειρήματα!

Αν πονάει η πλάτη σου την στάση Spooning (αυτό που είστε στο πλάι και ο άνδρας αγκαλιάζει από πίσω το γυναικείο σώμα) ξέχνα την! Οι ερευνητές εξηγούν ότι το 20% των ανδρών με πόνους χαμηλά στη πλάτη και στη μέση ταλαιπωρούνται σ αυτή τη στάση και δεν απολαμβάνουν το σεξ!

Καναδοί ερευνητές, λοιπόν, το έψαξαν το θέμα και κατέληξαν στο ότι η στάση στην οποία η γυναίκα είναι στα 4 και ο άνδρας βρίσκεται από πίσω και όλο του το σώμα βρίσκεται σε ευθεία στάση μπορεί να βοηθήσει τον άνδρα και να απολαύσει το σεξ αλλά και να μην πονάει. Ακόμα μία στάση που προτείνουν οι ερευνητές είναι η ιεραποστολική στην οποία το ανδρικό σώμα βρίσκεται επίσης σε ευθεία στάση!

Σε όλες τις περιπτώσεις πάντως οι ερευνητές εξηγούν πως το θέμα είναι υποκειμενικό και παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο παράγοντες όπως η ηλικία, τα κιλά και φυσικά το σε ποιο σημείο ακριβώς χτυπάει ο πόνος!

Οι Καναδοί ερευνητές υποσχέθηκαν πως σύντομα θα γίνουν έρευνες και για τις γυναίκες που υποφέρουν από πόνους στη πλάτη και τη μέση!