Τα τζιν δεν τα αγαπάμε απλώς, τα λατρεύουμε. Μπορούμε να τα φοράμε όλη μέρα με διαφορετικές παραλλαγές και ξέρουμε ακριβώς από που θα πάνε να τα αγοράσουμε.

Ωστόσο, μερικές φορές η μόδα μας εκπλήσσει με τις νέες τάσεις που φέρνει σ’ αυτά. Σκέψου τζιν πλαστικά ή τζιν βουτηγμένα στη λάσπη.

Κι όμως υπάρχουν μερικοί που επιλέγουν ακόμα και τις πιο περίεργες τάσεις στα τζιν. Ρίξε μια ματιά και θα καταλάβεις καλύτερα σε τι αναφερόμαστε!

Πλαστικό στα γόνατα

Όταν για πρώτη φορά βγήκαν στην αγορά πολλοί χρήστες του Διαδικτύου τα ονόμαζαν “παράθυρα” ή “παράθυρα γονάτων”. Στην περιγραφή του προϊόντος η Topshop που τα λάνσαρε πρώτη συνέστησε στους πελάτες να φορούν αυτά τα τζιν γιατί θα τους κρατήσουν δροσερούς.

Ανοιχτό στις…τσέπες


Κι όμως κυκλοφόρησαν κάποτε και αυτά τα τζιν. Σε αυτά υπάρχει ένας ξεκάθαρος υπαινιγμός εκτεθειμένου δέρματος σε σχεδόν επίμαχο σημείο.

Τα τζιν φερμουάρ


Το φερμουάρ σε αυτά τα τζιν εκτείνεται από κάτω μέχρι τον καβάλο. Και συνεχίζεται και από πίσω…

Τζιν στη λάσπη


Πάντα μας άρεσαν τα λίγο σκισμένα τζιν, ξεθωριασμένα κλπ. Αλλά αυτά που είναι βουτηγμένα στη λάσπη μας προβληματίζουν.

Τζιν ανάποδα

Μπορεί να βάλουμε μια μπλούζα ανάποδα χωρίς να το καταλάβουμε. Αλλά ένα τζιν; Κι όμως αυτή είναι η ιδέα πίσω απ’ τα τζιν του Ben Taverniti Unravel Project. Κατασκευασμένα στην Ιταλία μοιάζουν με το εσωτερικό των τζιν σου. Ενδιαφέρον!