Είναι βαρετός ή με κάνει να περνάω καλά; Να βγω μαζί του για ποτό ή θα ξενερώσω τη ζωή μου; Ποτό με την κολλητή μου ή θα με πάρει ο ύπνος ακούγοντας τις ατελείωτες ιστορίες για τους πρώην της; Το pplkpr, η πιο ιντριγκαδόρικη εφαρμογή έρχεται να σε βάλει σε σκέψεις…

Σίγουρα έχεις βρεθεί στο δίλημμα του block/delete απ’ τη ζωή σου σε άτομα που βρίσκονται στον ευρύ κοινωνικό σου κύκλο, ή στο να συνεχίσεις να τα ανέχεσαι γιατί έχεις βρεθεί να μπεκροπίνεις μαζί τους σε κάποιο αφτεράδικο μέχρι τελικής πτώσης. Σίγουρα έχεις αναρωτηθεί αν θα προχωρήσεις μαζί του ή θα του ρίξεις άκυρο γιατί δεν ξέρεις τι πραγματικά σε κάνει να αισθάνεσαι καθώς βρίσκεσαι μαζί του. Ευχάριστος, βαρετός ή ξεχωριστός;

Το people keeper μπορεί να σε βγάλει απ τα διλήμματα σου. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις ευκολότερα το «ξεσκαρτάρισμά» σε φίλους, γνωστούς, την μέλλουσα ή την πρώην σχέση σου. Μέσω ενός swartwatch, που φοράς στο χέρι σου και συγχρονίζεται με την οθόνη του κινητού σου, η νέα εφαρμογή των Kyle McDonald και Lauren McCarthy  μπορεί μέσα σε λίγα λεπτά να σε πληροφορήσει για το πώς σε κάνει να νιώθεις η παρέα σου.

Μέσω των καρδιακών παλμών  αντιλαμβάνεται τα συναισθήματά σου και σε ενημερώνει με μια ειδοποίηση στο smartphone σου για το αν θα πρέπει να συνεχίσεις να πίνεις καφέ μαζί του ή αν θα χρειαστεί να πας για τσιγάρα στο περίπτερο..ξέρεις απ’ αυτά που δε θα ξαναγυρίσεις ποτέ..! Ακόμη, με τον καιρό ένας αλγόριθμος «μαθαίνει» ποια συναισθήματα σχετίζονται με τις αλλαγές στον καρδιακό ρυθμό, οδηγώντας σε με τον σωστό τρόπο στο να καταλάβεις ποιοι από τους φίλους σου, είναι όντως κακή επιρροή.

Και το πιο τρελό…

Δε χρειάζεται να αγχώνεσαι για το ποιος θα σου κάνει παρέα στο βραδινό ποτό σου. Το pplkpr διαλέγει μόνο του ποιον να προσκαλέσει για την βραδινή σου έξοδο, ποιος δηλαδή θα ναι αυτός που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα, ξεχωριστά, μοναδικά και δε θα καταλήξεις να μετράς τις μπούκλες σου καθώς θα τον ακούς να μιλά ασταμάτητα. Όσο για τους υπόλοιπους που σε κάνουν να πιστεύεις πως το να περιμένεις να γίνει σεισμός για να χτυπηθεί ο καφές σου είναι πιο ενδιαφέρον από έναν καφέ μαζί τους, αυτούς τους διαγράφει και τους μπλοκάρει άμεσα από τη ζωή και το facebook σου, καθώς συνδέεται και μ αυτό!!

Εάν «πεθαίνεις» για αλλαγές και ίντριγκες..μη χάνεις χρόνο, κατέβασέ την, είναι δωρεάν!!

Πάρε μια γεύση από την pplkpr…

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στο apple store