Άκου τώρα πως έχει το πράγμα. Είσαι με τον καλό σου και θέλετε να βάλετε λίγο αλατοπίπερο στην σεξουαλική σας ζωή. Θέλετε να παίξετε ένα ενδιαφέρον sex game αλλά δεν θέλετε τα συνηθισμένα… εμείς σου έχουμε την απάντηση!

Για την ακρίβεια σου έχουμε το πιο  dirty sex game που μπορείς να παίξεις! Το Weapons of Mass Seduction και το έχει φτιάξει ένα ζευγάρι, ο Daniel Dranove και η Kaitlin Johnson. Το ζευγάρι έφτιαξε αυτό το παιχνίδι για να γιορτάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2013 και ξαφνικά είδαν πως είχε μεγάλη απήχηση.

Μπορούν να το παίξουν ζευγάρια οποιουδήποτε σεξουαλικού προσανατολισμού και ΕΥΤΥΧΩΣ δεν είναι ανάγκη να «δεσμευτείς» με την κάρτα που βρίσκεται στο τραπέζι.

Πως παίζεται; Εκτυπώνεις τις κάρτες –ή παίζεις online- και ο κάθε παίκτης επιλέγει δύο  κάρτες από την στοίβα που έχει μπροστά του. Η μία είναι αυτή που του αρέσει περισότερο και η άλλη εκείνη που του αρέσει λιγότερο. Ο αντίπαλος επιλέγει μία από τις δύο κάρτες του άλλου και την ανοίγει. Τότε πρέπει να μαντέψει αν αρέσει στον σύντροφο αυτό που γράφει η κάρτα ή όχι.  Αν μαντέψεις σωστά κάνεις την σεξουαλική χάρη, αν μαντέψεις λάθος χάνεις την σειρά σου.

Αυτή είναι η απλή εκδοχή… γιατί υπάρχει και η πιο σύνθετη…

Η δεύτερη εκδοχή βασίζεται την πρώτη αλλά και την δύναμη του χρήματος. Συγκεκριμένα έχει σχέση με την αγοραπωλησία των εντολών με στόχο να δεις ποιος κάνει σκληρότερο παζάρι. Νικάει αυτός που κάνει την μεγαλύτερη προσφορά και φυσικά ο άλλος του κάνει πράξη και την εντολή!

Στα θετικά είναι ότι μπορείς να προσθαφαιρέσεις κάρτες. Όσες κάρτες έχουν ένα μικρό σχέδιο στο κάτω δεξί μέρος είναι και οι πιο επικίνδυνες. Στους κανόνες διαβάζουμε πως οι παίκτες πρέπει να συμφωνήσουν σε μία λέξη ασφάλειας, την οποία θα χρησιμοποιούν όταν θέλουν να τερματίσουν το παιχνίδι.

Αν σ άρεσε αυτή η ιδέα, μπορείς να κατεβάσεις και να εκτυπώσεις τις κάρτες από το site του παιχνιδιού….

Άντε και καλά παιχνίδια!