Σε λιγότερο από έξι ημέρες τα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret θα περπατήσουν στο παρισιάνικο show της ετήσιας παρουσίασης.  Μπορεί το Instagram να γεμίζει με μοντέλα που επιβεβαιώνουν πως θα δώσουν το παρών στο περπάτημα, αλλά την ίδια στιγμή  αφήνονται υπαινιγμοί, πως δύο από τα πιο διάσημα αγγελάκια θα μπορούσαν και να λείψουν από το line-up του τρέχοντος έτους.

https://www.instagram.com/p/BNUY5tVhzp-/

Ποιες, όμως, θα λείπουν;

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τις Behati Prinsloo και Candice Swanepoel στις οποίες τα φτερά δόθηκαν το 2009 και το 2010 αντίστοιχα να μην περιλαμβάνονται στην επίδειξη μόδας.

Θυμίζουμε, πως η Prinsloo και ο σύζυγός Adam Levine καλωσόρισαν την κόρη τους, Dusty Rose, τον Σεπτέμβριο, ενώ η Swanepoel ανακοίνωσε τη γέννηση του γιου της, Anacã, με τον αρραβωνιαστικό της Hermann Nicoli στα μέσα του Οκτώβρη.

https://www.instagram.com/p/BNSiPWJgfew/?taken-by=angelcandices&hl=en

Ποιά από τα «αγγελάκια» θα δώσουν σίγουρα το παρών;

Στην πασαρέλα έχει επιβεβαιωθεί, πως θα δούμε τις: Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell και Taylor Hill.

Μήπως τα δύο μοντέλα απλά κρατούν ως έκπληξη την συμμετοχή τους;

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι απλά να περιμένουμε να περάσουν οι ημέρες για να δούμε τι τελικά θα συμβεί.

Πάρτε μια γεύση από το show του 2015:

photos:vogue.co.uk