Δεν είσαι η μόνη που παραπονιέσαι ότι δεν πιάνει ποτέ να πλύνει ούτε μαχαιροπίρουνο, κάνει το μπάνιο…καλοκαιρινό μετά από κάθε ντουζ του, ενώ το μποξεράκι του μπορεί αν δεν το συμμαζέψεις εσύ, ο μόνος τρόπος για να κουνηθεί από τη θέση του είναι να γίνει σεισμός πολλών ρίχτερ, με επίκεντρο το σπίτι σας! Η πολυπόθητη έρευνα που τόσο περίμενες, έρχεται να σου επιβεβαιώσει τις όποιες απορίες που είχες, για το ποιες είναι οι οικιακές δουλειές που δε κάνει ποτέ ο σύντροφός σου!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το 43% των αντρών που ρωτήθηκαν παραδέχτηκαν πως δεν το έχουν καθόλου με τα οικιακά! Ρίξε μια ματιά στις εργασίες που απεχθάνονται, αλλά και στο πώς τι που μπορεί να σκαρφιστεί το amore σου για να γλυτώσει τις…καλλιόπες!

  1. Καθάρισμα Μπάνιου: Αυτή η δουλειά είναι σκέτη ταλαιπωρία για το αρσενικό που συγκατοικεί μαζί σου! Δε θέλει ούτε κατά διάνοια να βάζει γάντια καθαρίζοντας την μπανιέρα, ενώ η μυρωδιά της χλωρίνης του προκαλεί περισσότερη ναυτία κι από 12 μποφόρ στο κατάστρωμα πλοίου, στη μέση του Ατλαντικού.
  2. Τι κάνει συνήθως; Το «πασάλειμμα» είναι η αγαπημένη συνήθεια των αντρών, όταν πρόκειται για φασίνα. Πριν φύγει τρέχοντας από το μπάνιο, λοιπόν, θα ρίξει λίγο καθαριστικό στην τουαλέτα, χωρίς φυσικά να το τρίψει (πολλά θες, σταμάτα να γκρινιάζεις). Αν τώρα έχει κέφια, θα ξεπλύνει και τη μπανιέρα, με νερό πάντα. Και τα άλατα; Τι είπες; Ποια είναι αυτά; Τρώγονται; Άσε μας κουκλίτσα μου…

ace-ventura-pet-detective-jim-carrey-chewing-gum-ipopgr

  1. Πλύσιμο πιάτων: Καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε, αλλά τώρα ποιος πλένει τα πιάτα; Είναι η ώρα που αρχίζουν οι δικαιολογίες. Κάτι σε «Μωρό μου είμαι τοοοσο κουρασμένος απ’ τη δουλειά» «Θυμήθηκα πως έχω στήσει εδώ και μια ώρα τον κολλητό μου για να δούμε μπάλα», είναι από τις πιο συνηθισμένες ατάκες του συντρόφου σου.
  2. Η εναλλακτική του: Για να αποφύγει την «γκρίνια» στο κρεβάτι αργότερα, ο παρτενέρ σου ακολουθά την ίδια επιτυχημένη τεχνική όπως και με το καθάρισμα του μπάνιου. Το πρώτο που σκέφτεται είναι να πλύνει βιαστικά (ίσως και λίγο τσαπατσούλικα) τη στοίβα με τα πιάτα, μπαμ-μπαμ, τώρα αν μείνει και κανένα υπόλειμμα τροφής πάνω δε χάθηκε και ο κόσμος… Όσο για τον νεροχύτη, παίζει το ίδιο σύστημα με την μπανιέρα, τον περιλούζει με καθαριστικό, χωρίς βέβαια να τον τρίψει.
  1. Καθαρισμός τραπεζιού: Σχετικά με το τραπέζι που πριν λίγο είχατε γευματίσει, στο λέω με απόλυτη σιγουριά τώρα, είναι κάτι που δε θέλει ούτε να το βλέπει! Συνήθως, του προκαλούν βήχα τα ψίχουλα που βρίσκονται στο τραπέζι, είναι τόσο έντονος, μάλιστα, που πρέπει οπωσδήποτε να βγει από το σπίτι για να πάρει αέρα, γιατί έχει και άλλες δουλειές να κάνει.
  2. Η τεχνική «άρπα-κόλλα»: Αν τώρα έχει…στεγνώσει από δικαιολογίες και δεν έχει άλλη επιλογή από το καθάρισμα, η πρώτη του κίνηση είναι να ρίξει τα ψίχουλα του τραπεζιού στο πάτωμα αντί να τα πετάξει στον κάδο (μην τρελαθούμε κιόλας). Όσο για τα αποφάγια και τα υπόλοιπα σκουπίδια που έχουν μαζευτεί, αφού πάρει μία ανάσα και το καλοσκεφτεί…πιέζει με όλη του τη δύναμη τις σακούλες σκουπιδιών, έτσι ώστε να συμπιεστούν τόσο στον κάδο που να μη χρειάζεται να σε ακούσει να του λες «Μα βρε μωρό μου γιατί δεν τον άδειασες;», ποιος κατεβαίνει με την παντόφλα και την πουά πιτζάμα να πετάξει τα σκουπίδια τώρα; Ήμαρτον!

Και για να μην τους αδικούμε πολλοί από τους ερωτηθέντες έχουν και τα δίκια τους!  Η έρευνα έδειξε πως το 25% των αντρών δεν κάνει δουλειές γιατί οι γυναίκες τους θεωρούν πως τις κάνουν χάλια. Ενώ ένα 10% από τους άντρες που ρωτήθηκαν είπαν πως δεν τους νοιάζει να κάνουν καλά τις δουλειές, γιατί ξέρουν με βεβαιότητα πως οι κοπέλες ή οι γυναίκες τους θα τις ξανακάνουν όπως και να ‘χει!