Υπάρχει κατάλληλα ώρα για σεξ; Και δεν εννοούμε στιγμή αλλά ώρα (λεπτά και δευτερόλεπτα παρακαλώ). Και, όμως, ναι υπάρχει και δεν το λέμε εμείς αλλά το επιβεβαιώνουν οι ειδικοί που έκαναν σχετική έρευνα για να μας αποδείξουν ποια ώρα θέλουν να κάνουν σεξ οι άντρες αλλά και ποια οι γυναίκες.

Αρχικά, θα πρέπει να σου πούμε ότι αιτία της έρευνας σχετικά με το πότε θέλουν να κάνουν σεξ οι άντρες ήταν το πρόβλημα συγχρονισμού που έχουν αρκετά ζευγάρια μαζί τους.

Για να δοθεί απάντηση στο μεγάλο ερώτημα γύρω από το σεξ οι Βρετανοί επιστήμονες χρησιμοποίησαν πάνω από 2000 άτομα.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τα δύο φύλλα δεν συμφωνούν ούτε σε αυτό καθώς η επιθυμία των γυναικών είναι πιο έντονη τις βραδινές ώρες, ενώ οι άντρες θέλουν να κάνουν σεξ κυρίως τις πρωινές ώρες.

Τι ώρα, όμως, ακριβώς θέλουν να κάνουν σεξ τα δύο φύλλα;

Η ιδανική ώρα που οι γυναίκες φαίνεται να έχουν περισσότερες ορέξεις είναι μεταξύ 11 το βράδυ και 2 τα ξημερώματα ενώ οι άντρες που είναι πιο πρωινοί τύποι θέλουν να κάνουν σεξ μετά τις 7 το πρωί με αποκορύφωση την ώρα που μεσολαβεί μεταξύ 8 και 9.

Όπως επίσης επισημανθεί στην έρευνα το 63% των γυναικών αλλά και το αντίστοιχο ποσοστό των αντρών τόνισε πως στις ώρες έχουν μεγάλη διαφωνία.