Η ταινία 50 αποχρώσεις του γκρι έχει αναστατώσει τον κόσμο και έχει κάνει πολλούς να θέλουν να δοκιμάσουν τις σκηνές της. Σε αυτή την θέση, βρέθηκε και μια ανήλικη μαθήτρια γυμνασίου από τις Φιλιππίνες που έχασε την μάχη με την ζωή, από ακατάσχετη αιμορραγία, που δημιουργήθηκε μετά από αναπαράσταση σκηνών των 50 αποχρώσεων του γκρι.

 Το άτυχο κορίτσι ήταν μόνο δεκατριών ετών και η είδηση του θανάτου της έχει κάνει τον γύρο του κόσμο το τελευταίο εικοσιτετράωρο.

Το αγόρι που ήταν μαζί της στην αναπαράσταση των σκηνών των 50 αποχρώσεων του γκρι, συνελήφθη και ανακρίνεται από τις αστυνομικές αρχές.

Η ταυτότητά του δεκατριάχρονου κοριτσιού αλλά και του αγοριού της δεν έχουν αποκαλυφθεί λόγω του ότι ήταν ανήλικοι και απαγορεύεται από τον νόμο να δοθούν τα ονόματά τους στην διασημότητα.

Στην πρώτη κατάθεσή του το ανήλικο αγόρι δήλωσε πως χρησιμοποίησαν λάστιχο που βάζουν στα παιδικά παιχνίδια για να δέσουν τα χέρια και τα πόδια της κοπέλας και ότι χρησιμοποιείσαι καλώδιο για να την χτυπήσει επειδή δεν είχαν ζώνη.

Επειδή το αγόρι είναι ανήλικο και δεν μπορεί να φυλακιστεί και, όπως έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, θα καταδικαστεί να περάσει αρκετά χρόνια από την ζωή του σε ψυχιατρική μονάδα παρακολούθησης.