Το κάθε χρώμα σημαίνει διαφορετικά πράγματα και συνήθως δεν επιλέγεται τυχαία από αυτόν που το διαλέγει. Αυτή τη φορά, λοιπόν, δε θα σου μιλήσουμε γενικότερα για τα χρώματα στη ζωή μας ούτε για τα χρώματα των ρούχων, θα μπούμε πιο ενδότερα, θα σε γδύσουμε και θα σου πούμε θα σου μιλήσουμε για τα εσώρουχά σου. Θα πρέπει να ξέρεις ότι το χρώμα των εσωρούχων ειδικά στις γυναίκες αποκαλύπτει μυστικά του χαρακτήρα.

Τι σημαίνει το χρώμα των εσωρούχων;

  1. Κόκκινο: Δε θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε από άλλο αφού όταν σκέφτεσαι γυναικεία εσώρουχα είναι το πρώτο χρώμα που πάει στο μυαλό σου. Τα κόκκινα εσώρουχα, λοιπόν, μαρτυρούν μια γυναίκα με φλογερή προσωπικότητα που δεν επαναπαύεται ποτέ και συνεχώς αναζητά πράγματα και καταστάσεις που θα την οδηγήσουν στα άκρα.
  2. Μαύρο: Μια κλειστή προσωπικότητα και παράλληλα αυστηρή. Δεν ανοίγεται εύκολα αλλά όταν το κάνει είναι η απόδειξη ότι την έχεις κερδίσει.
  3. Λευκό: Το λευκό χρώμα κρύβει μια αθώα και ντροπαλή γυναίκα που έχει όρια και δεν της αρέσει να τα ξεπερνά.
  4. Ροζ αποχρώσεις: Μια ρομαντική ψυχή που πιστεύει στον πρίγκιπα του παραμυθιού. Πιστεύει στην αιώνια πίστη και αγάπη των ψυχών που ενώνονται για πάντα και δεν χωρίζουν ποτέ.
  5. Χρωματιστά και με σχέδια: Μια παιχνιδιάρα γυναίκα με πολλούς χαρακτήρες και έτοιμη να ανοίξει νέους ορίζοντες μπροστά της. Της αρέσει να διατηρεί πάντα τη ζωντάνια τον ενθουσιασμό και φυσικά το χαμόγελό της.