Φαίνεται ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν ξεπερνιέται εύκολα… 57 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έκαναν επίθεση αγάπης στον προσωρινό(;) Πρόεδρο του κόμματος, υπογράφοντας ένα κείμενο που ζητά την παραμονή του στο τιμόνι της ΝΔ.

Ο κ. Μεϊμαράκης θα αποφασίσει σήμερα Πέμπτη, αν θα ζητήσει να εισηγηθεί στην πολιτική επιτροπή της ΝΔ να διεξαχθεί στις 30 Αυγούστου, η εκλογή προέδρου από τη βάση του κόμματος.

Το “κείμενο των 57” υπογράφτηκε λίγο πριν τη συνεδρίαση της Ολομέλειας την Τετάρτη και αναφέρει ότι ο μεταβατικός πρόεδρος θα πρέπει να παραμείνει στην θέση του και να εγγυηθεί την εκλογική διαδικασία, η οποία θα πρέπει να έχει διεξαχθεί πριν από το τακτικό συνέδριο που είναι προγραμματισμένο να γίνει την άνοιξη του 2016.

Το κείμενο διακίνησαν οι Απόστολος Βεσυρόπουλος και Μάνος Κόνσολας, ενώ στη διαμόρφωση του, σε δεύτερο χρόνο, συμμετείχε και ο Γιώργος Κουμουτσάκος. Το συνυπέγραψαν, μεταξύ άλλων, οι Κώστας Αχ. Καραμανλής, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Νίκος Δένδιας, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Χρήστος Μπουκώρος, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Μαρία Αντωνίου, Σοφία Βούλτεψη, Γιάννης Τραγάκης, Θανάσης Μπούρας, Κώστας Τζαβάρας, Κώστας Τσιάρας, Θεόδωρος Καράογλου, Λευτέρης Αυγενάκης, Νότης Μηταράκης, Άννα Καραμανλή, Κώστας Γκιουλέκας, Στέφανος Γκίκας, Γιώργος Βλάχος, Γιώργος Βαγιωνάς, Αλέξανδρος Κοντός, Ευάγγελος Μπασιάκος, Κώστας Κουκοδήμος, Σίμος Κεδίκογλου, Γιώργος Κασαπίδης, Στέργιος Γιαννάκης, Κώστας Σκρέκας, Κώστας Κατσαφάδος, Τιμολέων Κοψαχείλης, Γιώργος Γεωργαντάς, Θανάσης Δαβάκης, Βασίλης Γιόγιακας, Σάββας Αναστασιάδης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Τάσος Δημοσχάκης, Γιώργος Καρασμάνης, Χρήστος Κέλλας, Κώστας Τασούλας, Μάξιμος Χαρακοπουλος, Χαράλαμπος Αθανασίου, Θεόδωρος Φορτσάκης, Κώστας Βλάσσης, Νίκη Κεραμέως, Γιάννης Ανδριανός, Χρήστος Σταϊκούρας, κ.ά.

Δείτε το κείμενο που υπέγραψαν οι 57 βουλευτές

keimeno1

keimeno2

 

keimeno3

keimeno4