Για τον αναντικατάστατο ρόλο των δημοσίων ΜΜΕ στην ενημέρωση μίλησε ο Νίκος Παππάς κατά την επίσκεψή του στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

«Τα δημόσια μέσα ενημέρωσης έχουν έναν ρόλο να παίξουν αναντικατάστατο. Το κίνητρο των δημοσίων μέσων ενημέρωσης είναι αποκλειστικά και μόνο η ενημέρωση των πολιτών», είπε συγκεκριμένα ο υπουργός Επικρατείας.

Με βήματα σταθερά η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Η Ελλάδα γίνεται αντιληπτή πλέον από τον κόσμο, όχι ως μια χώρα σε κρίση, αλλά ως μία χώρα η οποία επανακάμπτει. Και επανακάμπτει σε όλα τα επίπεδα

Όσον αφορά το σχόλιο της ΝΔ ότι η Κυβέρνηση το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να αναδιανέμει την φτώχεια, ο Νίκος Παππάς σχολίασε:

Σε αυτό είναι ειδική η Νέα Δημοκρατία. Θα θέλαμε να μας πει από την εφαρμοσμένη μας πολιτική, εκτός από τον νόμο για τα κανάλια ποιους νόμους θα καταργήσει. Μήπως θα καταργήσει τον νόμο που δίνει το δικαίωμα πρόσβασης στους ανασφάλιστους συμπολίτες μας στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη; Θα επαναφέρει τις δεσμεύσεις της πέμπτης αξιολόγησης για απολύσεις στο Δημόσιο;