Σε νέες δηλώσεις προχώρησε το πρωί του Σαββάτου ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες. Ο κ. Παππάς υπεραμύνθηκε για ακόμα μια φορά του διαγωνισμού και εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδικότερα, ο κ. Παππάς κατηγόρησε τη ΝΔ για υποστήριξη των διαπλεκόμενων συμφερόντων.

Η ΝΔ δια των στελεχών, του προέδρου και του αντιπροέδρου της, δηλώνει ότι επιθυμεί να ακυρώσει το νόμο που για πρώτη φορά αποδίδει νόμιμες άδειες στους τηλεοπτικούς σταθμούς, ότι θα αναστήσει τη ντροπή της ασυδοσίας και της μη αδειοδότησης. Τόσο απλά, τόσο απροκάλυπτα, τόσο διαπλεκόμενα. Αυτό δεν θα συμβεί. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί με επιτυχία και η ΝΔ θα βρίσκεται για πολλά χρόνια στην αντιπολίτευση

Ο υπουργός Επικρατείας ενημέρωσε ότι η διεξαγωγή του διαγωνισμού προχωράει κανονικά και πρόσθεσε πως όσοι ποντάρουν στην ακύρωσή του, θα χάσουν.

Ο διαγωνισμός προχωράει κανονικά. Όσοι, πολιτικοί και ιδιώτες ποντάρουν τα λεφτά τους στην ακύρωση του, απλώς θα τα χάσουν. Οι επιθέσεις εναντίον της Κυβέρνησης και Υπουργών δε θα λειτουργήσουν. Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή δύναμη

Θυμίζουμε πως πλέον έμειναν 10 υποψήφιου που διεκδικούν τις 4 τηλεοπτικές άδειες καθώς το κανάλι ART TV του Γιώργου Καρατζαφέρη έμεινε εκτός διαγωνισμού.

Photo: Menelaos Myrillas / SOOC