Πάμε για σπουδές Game of Thrones στο Harvard; Τώρα θα μας πεις και με το δίκιο σου τρελούς, όμως, δεν σε τρολάρουμε καθόλου!

Το Harvard University ξεκινά μάθημα Game of Thrones, το οποίο θα επικεντρώνεται, πού αλλού, στον πραγματικό κόσμο της αγαπημένης σειράς.

Το μάθημα με τίτλο «Το πραγματικό Game of Thrones: Από τους μοντέρνους μύθους στα μεσαιωνικά μοντέλα» θα αρχίσει να διδάσκεται απ’ την επόμενη χρονιά.

Διδάσκοντες θα είναι την αναπληρώτρια καθηγήτρια γερμανικών και θρησκευτικών Racha Kirakosia και τον καθηγητή μεσαιωνικών σπουδών Sean Gilsdorf.

Η Racha Kirakosia δήλωσε πως όταν διαβάζει μεσαιωνική ποίηση στους μαθητές της, πολύ συχνά της λένε ότι μοιάζει με κάτι που θα έλεγαν στο Game of Thrones, εξηγώντας ότι αυτό ήταν που της έδωσε την έμπνευση να ονομάσει το μάθημά της για την επόμενη χρονιά έτσι.

Στόχος της καθηγήτριας είναι να διδάξει την ιστορία του μεσαίωνα, μέσα από ένα συγκριτικό μάθημα μεταξύ της ζωής στο Γουέστερος και της πραγματικής ζωής στους μεσαιωνικούς χρόνους.

Φυσικά, όλο αυτό αποτελεί μια προσπάθεια της Racha Kirakosia να προσελκύσει το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων φοιτητών.

Διάβασε ακόμα:

ΕΡΧΕΤΑΙ! Το πρώτο επίσημο trailer της 7ης σεζόν του Game of Thrones | Video