Επίσημη ανακοίνωση για τα προσωπικά του πρίγκιπα Harry και συγκεκριμένα για τη σχέση που διατηρεί με την ηθοποιό Meghan Markle εξέδωσε το παλάτι.

Όπως επιβεβαιώθηκε, η ηθοποιός Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry είναι ζευγάρι. O πρίγκιπας βέβαια, δήλωσε «απογοητευμένος» που δεν μπόρεσε αν και προσπάθησε πολύ να προστατέψει την αγαπημένη του και έτσι παραδέχθηκε τη σχέση τους μέσω ανακοίνωσης.

Η ανακοίνωση επισημαίνει:

Ο πρίγκιπας Harry ανησυχεί για την ασφάλεια της κυρίας Markle και είναι βαθύτατα απογοητευμένος που δεν μπόρεσε να την προστατέψει. Δεν είναι σωστό μετά από λίγους μήνες σχέσης μαζί του, η κυρία Markle να γίνεται το επίκεντρο τέτοιας επίθεσης

Η Meghan Markle είναι 35 ετών και έχει γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Suits». Μέχρι στιγμής δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση και δεν έχει με κανέναν τρόπο σχολιάσει τη σχέση της με τον πρίγκιπα.

https://www.instagram.com/p/BMAI_6cA3xN/?taken-by=meghanmarkle

Θυμίζουμε, πως η μέχρι πρότινος μυστική ερωτική σχέση τους αποκαλύφθηκε πριν περίπου 10 ημέρες, όταν και η ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία φοράει το αφρικανικό στιλ βραχιόλι σε λευκό-μπλε χρώμα, το οποίο δεν αποχωρίζεται από το χέρι του ο πρίγκιπας.

https://www.instagram.com/p/BLznZMzgqIu/?taken-by=meghanmarkle