5 παράξενα πράγματα που κάνουν όσοι υπεραναλύουν όταν ερωτεύονται

LIKE US ON FACEBOOK

Ο έρωτας είναι αρκετά σύνθετη διαδικασία ούτως ή άλλως. Σκέψου τώρα να είσαι άνθρωπος που γενικά σκέφτεται πολύ τα πράγματα, είναι έξτρα παρατηρητικός και προβληματίζεται για το καθετί. Η κατάσταση είναι του γιατρού! Παρακάτω θα βρεις 5 σημάδια ότι είναι ερωτευμένοι αυτοί που υπεραναλύουν -όσο κι αν η αναλυτική τους σκέψη προσπαθεί να το καμουφλάρει.

«Θα είμαι καλός/η μαζί σου, ίσως σε υπερβολικό βαθμό, αλλά δεν θα το προσέξεις, γιατί προσπαθώ να μην είμαι υπερβολικά καλός/η».

Υπολογίζεις στο κεφάλι σου την εξίσωση της ειδικής μεταχείρισης που έχεις με τους παράγοντες α) δεν θέλω να είναι προφανές β) δεν θέλω να είμαι άδικος προς τους άλλους ανθρώπους. Εκείνος/η αυτό το εισπράττει ως τη συμπεριφορά ενός ψυχασθενούς που μία είναι υπερβολικά δοτικός και μία σε αποφεύγει.

Ελέγχουν τη γλώσσα του σώματος.

Έχεις διαβάσει τόσα, που δεν θα άφηνες το πράγμα στην τύχη του. Προσέχεις την έκφρασή σου, τις κινήσεις σου, πότε γλείφεις τα χείλη σου, πώς ακουμπάς το ποτήρι σου και πόσο συχνά τον/την κοιτάς. Βέβαια, επειδή ερωτευμένος είσαι και όχι ρομπότ, κάποιες φορές το αποτέλεσμα είναι κωμικό που προσπαθείς να χωρέσεις τόσες πληροφορίες στην ανθρώπινη επικοινωνία.

Θα γίνουν spooky.

Θυμάσαι απίστευτες λεπτομέρειες για τον άλλον, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεσαι. Τα γενέθλιά του έχουν καταγραφεί μόνιμα στο μυαλό σου, αλλά μπορεί να κάνεις ότι τα ξέχασες ίσα για να τον/την πάρεις 12 παρά το βράδυ. Ξέρεις τα γούστα του και προσπαθείς να προβλέψεις κάθε επιθυμία του. Αν πας ταξίδι, θα βρεις κάποιο δώρο που είναι τόσο ιδιαίτερο και σπάνιο που θα πάθει σοκ.

Πετάνε προσωπικές πληροφορίες σε άσχετες φάσεις ελπίζοντας να τις θυμηθεί το έτερον ήμισυ.

Θες να θυμάται το κάθε status update στο Facebook, κάθε ατάκα που ανέφερες για πλάκα, κάθε αστείο videάκι που του έχεις δείξει. Και τσαντίζεσαι όταν δεν το κάνει.

Όταν λαμβάνουν μήνυμά του/της το παίζουν cool, αλλά δεν είναι.

Για την ακρίβεια, τρέμεις και ταυτόχρονα στέλνεις στον κολλητό για συμβουλή και «τι μπορεί να σημαίνει;». Ύστερα, σβήνεις και γράφεις διακόσιες φορές το μήνυμα απάντησης για να καταλήξεις στις κατάλληλες 35 λέξεις (γιατί κάτι κάπου διάβασες ότι αυτός ο αριθμός εξασφαλίζει αιώνια αφοσίωση). Περαστικά σου!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved