Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που έχουν σχέση και δε θες με τίποτα να χωρίσεις πρέπει να είσαι πολύ χαρούμενη αλλά να μην επαναπαύεσαι πιστεύοντας ότι θα είστε έτσι για πάντα.  Όλα, όμως, είναι στο χέρι σου. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κάνεις για αν δε θες να βρει άλλη τα οποία είναι δοκιμασμένα και λειτουργούν με μεγάλη επιτυχία.

Τι πρέπει να κάνεις αν δε θες να βρει άλλη;

  1. Να μην κάνεις ανόητες ζήλιες: Το να ζηλεύει κανείς με μέτρο μπορεί να είναι διεγερτικό σε μία σχέση. Αν, όμως, η ζήλια εξελίσσεται σε μία μόνιμη κατάσταση κουράζει πολύ και φθείρει την σχέση.
  2. Να του αφιερώνεις χρόνο: Αν είσαι συνεχώς απασχολημένη με την δουλειά σου ή με τις κολλητές σου θα βαρεθεί και θα αποζητήσει άλλου όλα όσα του λείπουν από εσένα.
  3. Να μην έχεις συνεχώς πονοκέφαλο: Κατάλαβες τι εννοούμε; Αν δεν θες να βρει άλλη δεν μπορείς να χρησιμοποιείς αυτή τη δικαιολογία για το σεξ. Θα πρέπει να το θες και να αποζητάς να περνάτε περισσότερο χρόνο μόνοι σας, να κάθεστε αγκαλιά και φυσικά να κάνετε σεξ.
  4. Φλέρταρε μαζί του ακόμα και αν είστε πολύ καιρό μαζί: Σε όλους αρέσει (άντρες- γυναίκες) να νιώθουν ποθητοί από τον σύντροφό τους και απολαμβάνουν το φλερτ του. Σε ανύποπτο χρόνο, λοιπόν, ρίξε του μία ερωτική ματιά ή στείλε του ένα μήνυμα για να του πεις ότι τον θες.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.