Με 30 πόντους και 13 καρφώματα στον αγώνα του NBA All Star Game, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της Ανατολής, κάνοντας όλους να μιλούν για τις επιδόσεις του!

Ο «Greek Freak» τρέλανε ακόμα και τους μεγαλύτερους αστέρες του NBA, οι οποίοι μίλησαν για τον Γιάννη αποθεώνοντάς τον, ενώ χαρακτηριστική ήταν η έκφραση του LeBron James ότι «το όριό του είναι ο ουρανός».

O LeBron James είπε χαρακτηριστικά για τον Γιάννη:

Ήταν εξαιρετικός. Όριό του είναι ο ουρανός. Από την αρχή ως το τέλος του αγώνα ήταν πολύ καλός. Έχει ήδη πλέον μια συμμετοχή σε All Star Game και θα έχει πολλές ακόμη στο μέλλον

https://www.youtube.com/watch?v=csD7iqhPneA

Απ’ την πλευρά του, ο Paul George παραδέχθηκε ότι ο Γιάννης ήταν ο μόνος που έπαιζε με τόση ένταση από την ομάδα. «Αυτό είναι κάτι πολύ όμορφο να το βλέπεις. Είναι ωραίο να βλέπεις να παίζει κάποιος καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Το απόλαυσε».

O Isaiah Thomas φάνηκε επίσης εντυπωσιασμένος απ’ το παιχνίδι του Αντετοκούνμπο:

Έπαιξε σε υψηλό επίπεδο, έκανε πολλά καρφώματα και αυτό περιμένεις από έναν τέτοιο παίκτη. Θα περίμενε κανείς να είναι αγχωμένος, αλλά έκανε από νωρίς κάποια καρφώματα και πήρε μπρος από εκεί κι έπειτα

Φυσικά απόλυτη τιμή αποτελεί το γεγονός ότι το NBA μετά τη λήξη του αγώνα έφτιαξε video ειδικά αφιερωμένο στον Αντετοκούνμπο με την παρουσία του στο All Star Game: