Όλες οι ώρες είναι καλές για σεξ. Ή μήπως όχι;

LIKE US ON FACEBOOK

Υπάρχει κατάλληλη ώρα για σεξ; Κι όμως υπάρχει. Αν κάνεις σεξ στις 7:30 το πρωί τότε είσαι σε πολύ καλό δρόμο, σύμφωνα με νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε περισσότερους από 1.000 υγιείς και δραστήριους ανθρώπους.

Το ιδανικό είναι να κάνεις σεξ στις 7:30 το πρωί ή τουλάχιστον 45 λεπτά αφού ξυπνήσεις.

Το σεξ μεταξύ άλλων θα απελευθερώσει τις ενδορφίνες και το πρωί μπορεί να μειώσει την πίεση του αίματος και τα επίπεδα του άγχους για το υπόλοιπο της ημέρας.

Η Forza Supplements ζήτησε από 1.000 συμμετέχοντες να αναφέρουν την καλύτερη στιγμή για σεξουαλική επαφή και μια σειρά άλλων δραστηριοτήτων.

Παράλληλα, εξετάστηκαν και άλλα σημαντικά συστατικά στοιχεία όπως ο καλύτερος χρόνος για αλκοόλ, ο καλύτερος χρόνος για τρέξιμο, για φαγητό και για ύπνο. Η έρευνα είχε ως στόχο να βρεις τους καλύτερους χρόνους για εργασία, για ξεκούραση και για παιχνίδι.

Το να κάνεις σεξ στις 7:30 η ώρα το πρωί όχι απλώς θα σου φτιάξει τη μέρα αλλά είναι και η ώρα που τα ανδρικά επίπεδα τεστοστερόνης κορυφώνονται επομένως εκμεταλλεύσου το!

Σύμφωνα με την έρευνα η καλύτερα ώρα για δείπνο είναι στις 18:00 ενώ η ιδανική για ύπνο είναι στις 22:10.

Γενικότερα, με μικρές προσαρμογές στη ρουτίνα σου μπορείς πραγματικά να χάσεις βάρος, να είσαι πιο αποτελεσματικός στην εργασία σου και καλύτερος εραστής!

Κι αν δεν είσαι πρωινός τύπος, μην ξεχάσεις να βάλεις ξυπνητήρι!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved