Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το sexting

LIKE US ON FACEBOOK

Το sexting θα το περιγράφαμε ως τα πονηρά μηνύματα που ανταλλάσσει κάποιος με τον σύντροφό του. Και οι έρευνες δείχνουν πως πάνω από το μισό του πληθυσμού το έχει κάνει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του, είτε βρισκόταν σε μια μακροχρόνια σχέση είτε σε μια περιστασιακή.

Τα πολλά υποσχόμενα μηνύματα ανανεώνουν τη σχέση, απογειώνουν την ερωτική διάθεση άλλωστε αν το sexting δεν είχε να προσφέρει τίποτα δεν θα ήταν τόσοι πολλοί εκείνοι που επιλέγουν αυτήν την τακτική.

Μια εικόνα χίλιες λέξεις

Και εκεί που έχουν ανάψει τα αίματα μπορείς να στείλεις μια φωτογραφία για να κάνεις τη συζήτηση πιο… παραστατική. Ωστόσο, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η ώστε να μην δίνεις στοιχεία της ταυτότητάς σου (πχ το πρόσωπό σου) ακόμα κι αν έχεις τυφλή εμπιστοσύνη στον σύντροφό σου. Εξάλλου, δεν χρειάζονται να φαίνονται όλα στη φωτογραφία, απλώς άσε κάτι στον αέρα να υπάρχει….

Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη

Άσε την φαντασία σου να οργιάσει. Μην ντρέπεσαι να πεις πράγματα που θα ήθελες να κάνεις στον σύντροφό σου ή που θα ήθελες αυτός να σου κάνει. Άλλωστε αυτή είναι η ουσία του sexting, το “μίλα μου βρώμικα”. Βέβαια, πρόσεχε πόσα από αυτά που υπόσχεσαι μπορείς όντως να τα κάνεις πράξη….

Μην τα δώσεις όλα στο “πιάτο”

Δημιούργησε μια σεξουαλική ατμόσφαιρα. Ξεκίνα το sext πιο ήπια και αναλόγως την ανταπόκριση του άλλου, το συνεχίζεις. Μη είσαι πολύ επιθετικός εξ’ αρχής διότι δεν ξέρεις αν αρέσει στον συνομιλητή. Μπορεί απλώς να τον φρικάρεις, και αυτό είναι το τελευταίο που θέλεις.

Βάλε τα όρια σου

Αν νιώθεις ότι ο σύντροφός σου (ειδικά αν δεν γνωρίζεστε πολύ καλά και δεν έχετε προχωρήσει ακόμα αρκετά) το “παρατραβάει” τότε βάλε τα όρια σου διακριτικά. Μην το ξενερώσεις, απλώς άφησε τις πολλές λεπτομέρειες για τις τετ-α-τετ σας συναντήσεις!

Μην ξεχάσεις τη διαγραφή

Μην ξεχάσεις να διαγράψεις όλα τα μηνύματα από τη συνομιλία. Δεν θέλεις για κανέναν λόγο να πέσουν στα λάθος χέρια και να τα διαβάσουν λάθος άνθρωποι. Βασικά, κανείς δεν θέλεις να τα διαβάσει, οπότε delete αμέσως!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved