Είπα να κάτσω να στα κάνω και κατάλογο, μπας και καταφέρω να σου πετάξω από το στόμα την καραμελίτσα που πιπιλάς μετά περισσής ευκολίας, για να κρύψεις τις άπειρες ανασφάλειες και λοιπές δυσκολίες προσωπικής φύσης, που συντείνουν σε ένα και μοναδικό αποτέλεσμα: την μοναχική, πιο μοναχική δεν έχει, πορεία σου σε αυτή τη ζωή. Η οποία μπορεί να βρίθει λογής λογής εμπειριών, αλλά στον τομέα «αγόρια» παρουσιάζει ένα μεγάλο, ολοφάνερο κενό. Και μέσα του, εσύ.

Του ΜΙΧΑΛΗ ΧΟΡΕΥΤΑΚΗ

Για προφανείς λόγους, δεν θα μπω στο τριπάκι να προσπαθήσω να εξηγήσω την βαθύτερη προέλευση της σχετικής λειψυδρίας. Απλά, θα σου επιστήσω την προσοχή στο ότι τίποτα από όσα θα διαβάσεις παρακάτω, και που ξέρεις περισσότερο από καλά, δεν δικαιολογεί το να μην έχεις έναν άνθρωπο στη ζωή σου. Και αφίστανται των τυχόν προσωπικών σου επιλογών, που είναι μεν σεβαστές, δεν παύουν ωστόσο να είναι και δυσερμήνευτες:

Δεν έχω χρόνο. Ακούγεται τόσο τραγικό, όσο το διαβάζεις. Όσο πολυάσχολη και αν είναι η καθημερινότητα σου, μία σχέση δεν είναι θέμα χρόνου. Και η καριέρα, να ξέρεις, αν είσαι τόοοοσο αφοσιωμένη πια σε αυτή, δεν αντισταθμίζει τις ελλείψεις στην προσωπική σου ζωή. Για τη σεξουαλική, ούτε λόγος…

Διαβάστε περισσότερα: MaryMary.gr