Ιδιαίτερα «καυτές» είναι οι αποκαλύψεις οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας την Δευτέρα και έχουν να κάνουν με την απόπειρα πραξικοπήματος που πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί που βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη ήταν μέλη στην ομάδα που προσπάθησε να σκοτώσει τον Ερντογάν. Την ίδια στιγμή σοκ προκαλούν οι διάλογοι των πολιτικών της τούρκικης κυβέρνησης που δήλωναν βέβαιοι πως θα πεθάνουν. 

Η σχέση των οκτώ στρατιωτικών με την απόπειρα κατά του Ερντογάν:

Οι οκτώ στρατιωτικοί φέρεται, όπως επισημαίνει η φιλοκυβερνητική Τουρκική Εφημερίδα, Star, να ανήκουν στην ομάδα των 40 κομάντος που περικύκλωσαν το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε ο Τούρκος πρόεδρος.

Οι οκτώ άνδρες θα βρεθούν στο αυτόφωρο την Πέμπτη καθώς την Δευτέρα.

Να θυμίσουμε πως από την επίθεση κατά του ξενοδοχείου του Ερντογάν δημοσιεύθηκε την Δευτέρα και ένα σχετικό video.

Οι διάλογοι που δείχνουν το φόβο που επικρατούσε το μοιραίο βράδυ:

Την Τρίτη δημοσιεύθηκαν οι διάλογοι Τούρκων Υπουργών το βράδυ της Παρασκευής, τότε δηλαδή που δυνάμεις του στρατού επιχείρησαν ανεπιτυχώς ένα πραξικόπημα στην Τουρκία.

Οι διάλογοι ήρθαν στη δημοσιότητα απ’ τον Guardia, ο οποίος επικαλείται τα λεγόμενα αξιωματούχου που ήταν παρών στην πρωθυπουργική κατοικία το βράδυ της απόπειρας πραξικοπήματος.

Οι εννέα Υπουργοί οι οποίοι ήταν μαζεμένοι σε μια αίθουσα της πρωθυπουργικής κατοικίας ήταν εμφανώς απελπισμένοι και πίστευαν πως ήρθε το τέλος αναφέροντας:

Πιθανότατα θα επιτύχουν και θα πεθάνουμε απόψε. Ας είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε. Θα γίνουμε όλοι μάρτυρες σε αυτή τη μάχη